Minekorkmaz Gizemis çok ıslanırsa değişmen lazım huzursuz olur yoksa uykusundan uyanır hep. Emzirmeden önce değişmek en güzeli
Papatya-Kokusu Gizemis her beslenme öncesi yada sonrası 2 saat arayla çok dolu olmasa bile değiştirdim
FeriDee Gizemis ben kaka yapmadığı sürece değiştirmezdim çünkü alışıyolar o saatlerde uyanmaya başlıyolar
Guley_ NaimeYilmaz ben bi rutin yaptım ona göre hareket ediyorum gece uyuyosa zaten tuvaletini yapmiyo sabah 6 7 gibi alıyorum nasıl alışırsa öyle gider genelde hep aynı saatlerde alıyorum
NaimeYilmaz Guley_ Ben her beslenme öncesi alıyordum. Birey olarak düşünüldüğünde altı pis beslenme rahatsız edici olur. Ama bezi kuruysa gerek yok tabii
Demet_akman Gizemis 2satte bir ilk gecelerde zor uyanıyor o yüzden altını açıyordum burnunu sıkıyordum öyle uyanırdı emmek için sonra büyüdükçe düzen oturdu.
Seher_yakup_mercimek Gizemis 2 saatte bir emzir cnm yeni doğum yaptıysan zamanla süreyi uzat sarılık olmasın die 2 saatte bir emzirmen faydalı
Guley_ Gizemis tabikide emziriyorum canım uyanamam diye 2 saate bir alarm kuruyodum 😀 kakasini veya fazla çiş yapmadıysa almıyorum
_Evlatcennetkokusu_ Benim 18 günlük bebeğim 2 saatte bir emziririyordum şimdi alıştı kendi kalkıyor gece de altını aliyorum 3 saatte bir
_Evlatcennetkokusu_ Gizemis benim 3. Ama ben bile acemi gibi hissediyorum o yüzden evet zor ama 1 kaç sene sonra sefasını süreceksiniz
Aydabdullah Gizemis yani benim bebegim erken dogdugu icin ememiyordum il ay kendi sutumu biberonda veriyordum sonrasinda evdeki makinam ve bebegimin daha cok mama tercik ettigini gorunce mamaya gectim tabi senin bebegim belki daha sik uyanip meme isteyebilir😅
Kumru_ Gizemis Ben her emzirdigimde kakasını yapıyordu o yüzden mecbur değiştiriyordum. Yapmadığı sürece acmiyordum.
Gonul_enes Gizemis kaka yapmadigi surece alt degistirmiyoeum ben, yatarken takiyorik yeni bezini sabah zaten 6 7 uyanma saati .cok fena uyku aciyor alt acmak