Ljhfew Ya arkadaşlar eşim aklımı karıştırdı 2 aydır 3 günde 1 iğne vuruluyorm gebelikten dolayı mesela pazartesi vurulduysam cuma diğer iğneyi yaptırıyorum oda hayır diyor perşembe olur 3 günde 1 se nolur yardım 😒
Civcivinannesiii Ljhfew sizin hesaplama yanlis Igneyi vuruldugunuz gunude sayacaksiniz hesaplarken Pazartesi vurulsuysan 3 gunde bir olarak persembe vurulman lazim ben bu sekil gidiyodum doktorumda uc gunde biri bu sekil soyledi
marbling10 Ljhfew Cuma olursa 4 gün geçmiş olur. Pazartesi vurulduysanız 3 gün saymanız lazım. Salı çarşamba perşembe oluyor yani
Civcivinannesiii Denizyildizii peki 5 gunde bir hesaplama yaparak salı vuruldum igne bidahaki nezaman🤣🤣🤣ayy bu cok zor ya🤣
marbling10 Civcivinannesiii Çarşamba Perşembe cuma cumartesi pazar 5 gün sayacaksınız vurulduğunuz günden sonra
Civcivinannesiii marbling10 ama bana igneyi vuran hemsire vuruldugun gunude say dedi 🤦♀️ay bu ne karisik ya
marbling10 Civcivinannesiii vurulduğunuz günü sayarsanız 5 gün sonra vurılmanız gerek. Saymazsanız 5. Gün. Her ikisinde de aynı gün çıkar zaten
Civcivinannesiii marbling10 aaayy tamm ben dort gunde bir vurdurmusum allah beni yaa🤣🤣 neyse bundan sonrakiler duzenli olur🤦♀️