Rmys-27 Ilkayy ay maşşallah maşallah okurken ben bıle mutlu oldum bende senın gibi olurum ınsallah benımde son 5 sezeryan olcam inşallah darısı basıma böle geçer benımkı de ☺️☺️☺️
fatime03 Delicesareti pıhtılaşma normal doğuma engel değilmiş doktorum söyledi durumumuz el verişliyse normal doğurabiliyormuşuz günlük yorulmadan yürüyüş yap dedi bana
Delicesareti fatime03 benim bebeğimin kilosu önden gidiyo daha çatı muayenesi yapılmadı ama normal doğuma maalesef cesaretim yok
1425 Ilkayy Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün annesi 🌺🤲🏻İNŞALLAH darısı bizlerin başına olsun bizlere de doğurmak nasip olsun İNŞALLAH amin 🧿🤲🏻🤗
Burcu-112 Sssssyyyy tahmin bile edemezsiniz inanın merak etmeyin daha kötüleri var doktor kontrolüne bile zor gidiyorum
42yasmin Ilkayy massallah… Darısı basımıza bends belddn uyusmalı olucam kasım 1 de. Bende yazarım buradan mıllet korka korka gırıyor… Teskkur ederız 🥰 gule gule buyutun bebegınızım 🐣
Grey Ilkayy sağlıkla büyüsün bebeğiniz tebrik ediyorum çok,size kısa bir sorum olucaktı Tamamen uyutulmak zorunlu mu acab yoksa belden aşağısı da yeterli oluyor mu
3civcivannesi Ilkayy kizzz masallah sana kimseye deme nazar değer her ameliyat olan senin gibi değil biraz nazlan ağrın varmis gibi yap belki şimdi değil ama ileride nazar olur canım rabbim analı babalı büyütsün
Hamisse Ceydaysn pazartesi yapıcam nasipse panik atak var spinal önrrmedi doktorum rabbim yardımcımız olsun insallah 🤲
ozlemylmz1 Ilkayy öncelikle ameliyatınız için çok geçmiş olsun bebeğiniz içinde gözünüz aydın hayırlı olsun 😍 böyle kolay ve güzel geçen doğumları duydukça çok mutlu oluyorum benmde doğumum yakın 🤰🏻 Allah inşallah banada kolay doğum nasip eder 🤲
cigdemkorkmaz Ilkayy ben de çok korkuyorum umarım sizin gibi kolay geçer Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın 😇❤️
istekalbeni11 Ilkayy MaşAllah Kaçıncı haftada doğum oldu bebeğin durumunda İyimi kilosu sezeryanda bebişi duyurabilmek in hemen süt olabiliyormu?
C-12 Ilkayy sondayı anestezi vermeden mi taktılar bana da öyle yapacaklar cumartesi benşmde içim rahatladı biraz çok korkuyorum bende ☺️