Ebru07 Çok geçmiş olsun guzel anne darısı bizlere inşallah okuyunca çok güzel bir moral oldu 🥰 kaç haftalıkken sezeryan oldunuz acaba
Burcu-112 Sssssyyyy tahmin bile edemezsiniz inanın merak etmeyin daha kötüleri var doktor kontrolüne bile zor gidiyorum
tugce_sultan Ilkayy masaAllah darısı yarın Sabah bana ıns bende senın gıbı kolay atlatırım da burda poztıf sezeryan dıye bende yazarımm amın amın☺️🤲🤲🤲
Ilkayy tugce_sultan inşalalh csnım amiliyata nasıl girersen öyle çıkıyorsun hemen ayaklancam iyi gecicek de sakın negatif girme öyle gider hayırlı doğumların olsun güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🤲
Sssssyyyy tugce_sultan amin Allah razı olsun. Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah hiç acısız biter
ozgei Ilkayy maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza pozitif sezeryanlarımız olur inşallah 🙏🏻🧿
Deryakb Ilkayy canım Ilkayy canım nasılsın bebek nasıl Bende iki gün oldu iki gündür Ben iyiyim ama bebek emmek vs işlerinden Ajda Pekkan uykusuz her gece dinliyorum
Deryakb Esmahamzamm kız korkma valla billa kocanla ilişki yaşarken ilk an var ya her defasında o gibi
Ilkayy Tugbakybzc İstanbul medikalpark Emrah kızımdağ harika bi doktorum var hatta geçenlerde e bebeğe canlı yayına çıktı
Ilkayy orkidehaniimm hşc korkma ne kadar negatif girersen öyle gidiyor csnım. Pozitif düşün ben öyle yaptım kendimi salmıycam hemen ayaklancam dedim öylede oldu 🤲🥰