Tugbakybzc Ilkayy hangi hastanede doğum yaptınız istanbuldamı başka ildemi birde doktor adı merak ettim.Allah analı baba lı büyütsün gözünüz aydın
Ilkayy Tugbakybzc İstanbul medikalpark Emrah kızımdağ harika bi doktorum var hatta geçenlerde e bebeğe canlı yayına çıktı
orkidehaniimm Ilkayy yarın sezaryen doğumum var umut oldunuz bana da🙏 sağlıkla bebeğinizi büyütürsünüz inşallah size de geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah🙏🤩🥰
Ilkayy orkidehaniimm hşc korkma ne kadar negatif girersen öyle gidiyor csnım. Pozitif düşün ben öyle yaptım kendimi salmıycam hemen ayaklancam dedim öylede oldu 🤲🥰
mommasBoys Ser_Bus_11 korkmak değil ama tabiki çekeceğim sancının stresini yaşamaya başladım şimdiden 😅 bi de ikinci daha stresli oluyormuş ne yaşayacağını bilmek çok daha stresli bence ilkinde hiç bi korkum yoktu🙈 şuan gün geçtikçe geriliyorum
Eligulu Ilkayy yaa şu gaz olayı nasıl oluyor kaynana vs kimse var mı yaninizda sesi duyuyorlar mi ben çok geriliyorum düşününce
mutlugebeee Eligulu yemin ederim tek düşündüğüm bu benimde hahahahhaha eşimede utanırım ben gaz çıkarmam kalırız hastanede iki üç gün bak çıkarmazlar bizi diyorum sen bana kaş göz yap gazın gelince ben kovarım odadakileri diyor 😂😂
Ilkayy Eligulu kendi annem var canım valalh ben herkesin yanında çıkardım misafirlerin bile kusura bakmayın ben bu gazı çıkarmak zorundayım dedim pıt pıt saldım 😂
2e1m Ilkayy bendede panik atak anksiyete var ama doktor kale bile almıyor normal doğuracaksın diyor 24 haftalığım kara kara düşünüyorum ve her gittim doktor bişey olmaz diyor
Nurselin_12 Delicesareti ilk doğumum genel anestezi ile oldu odaya çıktığım da hemşire sıktığı gibi geldi süt bence annenin gayretine ve de kötü düşünmemesine de bağlı. Hiç korkmayın iyi düşünün iyi olsn