Kızlar merhaba ben de birgün oturup bunu yazmayı çok istiyordum. Çok zor geçen bir hamilelik süreci 5. Haftadan son ana kadar kusan ben . 🤦🏻♀️ 40 hafta 1 günlük olmuştum doktorumla suniye karar verdik kızım 3400 dü artık yeterli diye düşündük 05.10 da yatışım yapıldı. 11 de suni sancı almaya başladım ki ben hamileliğim boyunca koşup pilates topundan inmedim 2 cm açıklık ile suni sancı koridarda yürüyüş 3 kere tuşe edilme ama açıklık sadece 3 cm oldu ☹️ Sonrasında nst sancılarım artık hep 100 ama ben hissetmiyordum sancıları artık doktor dayanamıyor olman gerekir derken ben dayanıyordum. Doktor tekrar kontrol ettiğinde sezeryan yapalım istersen beklersek inmeyebilir acı çektiğin ile kalırsın dedi ve alelacele ameliyathaneye alındım annem eşim çok tedirgin olsa da ben mutluydum kızıma kavuşuyorum diye. Sadece bel aşağısı uyuşturularak ameliyata alındım. Sezeryanda bile kustum ameliyat sırasında.Ameliyathane personeli çok fazla olduğu için tedirgin oldum çok ağladım. Kalabalık bende stres yaptı. Ama ameliyata girdikten 5 dakika sonra bebeğimi gösterdiler bana 17:42 de. Çok başka birşey içinizde bir can var ve gözlerinizin önünde mucizeden başka birşey değil. Tarif edilemez birşey. Sonrasında 2 gün annemle hastanede kaldık ben büyük tuvaletimi ve gazımı çıkaramadım. Hep yürüdüğüm halde olmadı çünkü tuvalet fobim var ev dışında biryerde yapamıyorum. Kayınvalidemin eve çökmesiyle annem babam köpeğim memlekete döndü sonrasında 2 görümcem 2 çocuğu kaybım eşi kayınvalidem hepsi bize çöktü kısa kaldılar il dışından geldikleri için ama evi mahvettiler ve ben lohusalığımı gram yaşayamadım bu konuda hakkımı helal etmiyorum. Siz siz olun asla izin vermeyin eşinizle kavga edin yine de istemeyin bu yüzden 2. Yi düşünmüyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim. Anneliği kabullenmek gelip gidici bir duygu halinde şuan. Geçecek inanıyorum. Şuan kızım eşim ve ben varım cuma günü aileme memlekete gidicez. Köpeğimi de alıcam. Vicdan azabı yarattı onu göndermem ama onun huzuru için gönderdim o kalabalıkta kalmasın diye. Neyse çok konuştum şimdi 15 günlük minik bir kelebeğim var. Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hakkınızı helal edin hoşçakalın 🌸🥰