busraalperen Herkese iyi akşamlar bi sorum olacaktı Kaşık fıtığı ameliyatı geçiren birisi normal Doğum yapabilir mi mümkün mü
Yenianne_05 busraalperen canım hayır sanmıyorum çünki bir arkadaşımda fıtıgı oldugu için sezeryan oldu normal doğum yapamıyorlar ama dedigim gibi emin degilim
busraalperen Benim ki kaşık fıtığı fakat belimde de 2 Tane var ama ağrısı yok suan da bana bi zararı yok gibi belimin Fakat kasıktan şüpheleniyorum normal Doğum yapıp tekrar çıkma olasılığı nasıl olur bilmiyorum
Semakacan busraalperen bence doktoruna danış canım daha iyi bilgi alırsın bel fıtığım var benim normal doğumun bi zararı olmadı bana
busraalperen Semakacan Bel fıtığı için aynen sıkıntı olmuyor da kaşıkçı için şüpheleniyorum doktor bi sorun olmayacağını söyledi ama yine sen endişeliyim normal Doğum yapıp bu sefer tekrar bi operasyon geçirmek istemiyorum Danışmak istedim geçiren oldu mu böyle birsey diye ☺️
Semakacan busraalperen doktor bi şey olmaz dediyse olmaz herhalde ya siz de evham yapmayın bence strese girmeyin ☺️