H_myra1 Ikincinefes kızımı hatırla mıyorum 8 yıl oldu oglum 27.haftasında dönmüştü şimdide 29.haftamdan beri baş geliş bu bebişte
Anestezi07 Dilara0638 döndüğünü kendimiz anlayabilir miyiz ? Ben 31+3 üm şu an iki gündür göğsümün altında bir dayanma hissediyorm sanki ayağı orda gibi
edasahbazsahin 35 e kadar makat gelişti sonra döndü 36 da geri ters oldu 😂 bugün öğrendim ki hanımefendi yeniden doğum pozisyonu almış😂 çok sevindim korkuyordum sezaryenden 😂 umarım öyle kalır 38. Haftamızdayız
Dilara0638 Anestezi07 evet öyleyse ayağıdır kesin😊 ben dönerken fark etmiştim kontroldede belli oldu zaten ama dediğin gibi ayakları genelde göğüsün altından vuruyor döndüğünde
Anestezi07 Dilara0638 Yaa döndü o zaman sıpam 😁 pzartesi ultrasonda görürüz artk kesin teşekkür ederim ☺️
Dilara0638 Anestezi07 evet görde bak dönmüştür ayakları çok seviyor göğüs altını artık hep ordan vurur🥰
Ikincinefes Benim kız 29 haftada baş aşagya dönmüştü 30+4 haftada gittigimde makat durusuna dönmüştü yani on gün içinde iki tur atmış hanfendi😀ilk dogum normaldi erken belki ama biraz korkuyorum sezeryandan kızlar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️