MerveNur- Gul-42 doğurmadan göğüse böyle bi işlem uygulamak aşırı yanlış olur kimse yapmasın bence bunu
Gul-42 MerveNur- dedıgım gıbı cnm emzırme hemsırelerınr sormak lazım cunku dogumdan sonra cok zor oluyor
Gul-42 Leylakkk bn yapamadım valla cnm yukarda dedıgım gıbı emzırme hemsırelerınr sormak lazım bn cok zorlandım yanı tabı kımseyı yanlış yonlendırmek ıstemem kı yukardada 36 dan sonra yazdım
Leylakkk Gul-42 36 dan sonra yazdigina dikkat etmedim canim kusura bakma, benim gogus ucumda cok yok emzirme videoları falan izliyorum insAllah kolayca tutar bebek
Gul-42 Limonveannesii cnm asagıda yapmayın yzmışlar dogumu tetıklermiş yanlış yonlendırmek ıstemem yapmayın doktora danısın
Gul-42 Mk34 kımse vermeedı cnm basıma gelenı yazdım duzelttım sonra bılmıordum kımseyı yanlış yonlemdırmek ıstemem asla dogumu tetıkledıgını bılmıordum
Gul-42 Kubra2401 yapılmaması gerekıormuş cnm dogum oncesınde öyle yazmışlar bende bılmıordum yanlış yonlendırmek ıstemem asla
Leylakkk Gul-42 😊 umarim bebislerimiz kolayca beslenebilir, benim anneminde hic yokmus mesela meme ucu ben anneme söyledim annem korkma bebek tutuyo siz hepiniz gayet kolay tuttunuz emdiniz emdikce cikiyo zaten dedi bana
Gul-42 Leylakkk annemde bana öle dedı tutmadı😂daha yenı yenı tutuo yara acısından canımdan can gıdıo😂