inva HappyMom malesef bacak ağrılarından uyuyamıyorum😏 2 kez farklı muaynede söyledim doktora kaç kilo aldıgımı sordu gebelikte sadece ve birşey demedi başka bölümeöi gitmeliyim acaba bu ağrı için ?
Gurbetten inva Ben de aynı durumdayım. Diz ağrım var çok fena iki doktora gittim gebelikte olabilir,krem sür,buz koy dedi. Bunlar birkaç saatlik idare ettiriyor. Ama geceleri felaket bir ağrı, önce uyutmuyor, uyuyunca da uykudan uyandırıyor. Çekeceğiz mecbur
kubrapaltc nursdgn aha bizim ev 😂adam sabahları 6.30da kalkıp işe gidiyor ama geceleri tetikte uyuyor bir şey mi oldu hayatım iyi misin hayatım diye sorup duruyor uyku arasında yok bir şey gene çişe gidiyorum diyorum lafım bitmeden o tekrar uyumuş oluyor zaten 😂
Gulofmus HappyMom Bende katılıyorum bütün annelere 1 kramplar 2 mide yanması 3 pozisyon bulamamak 4 ayağımın altı yanıyor ateşleniyor 5 çok sık çiş geliyor 6 gece bi ayrı coşuyor oğluşum gece hayatı gareketli olacak demekki sanırsınız discoda 😬 Çok uykusuzum çoooook
kubrapaltc Gulofmus dün gece 6 maddenin 6sını da aynı anda yaşadım ilk defa 😟Sadece bizde paşa değil deli gibi dans eden bir kızçe var 😀
inva Gurbetten ondan sanırım çok üstünde durmadı doktor sabah uyanınca kasılma gerilme çok oluyor krem olarak ne önerdiler, buzu nasıl kullanıyorsunuz acaba 🙏🏻
Mermaiddd Şu saatte halâ uykusuzum akşam yatarken nefes alıp verme sorunu başlıyor,resmen grip oluyorum,midem çatlayacakmıs gibi oluyor sık sık idrara çıkıyorum,minnağım içimde dans ediyor,midem kötü oluyor.Resmen zombi gibi geziyorum.
Mhtp_hmsre34 Bende çok uykuya düşkünüm normalde ama daha iki aylık hamileyim hiç uyku tutmuyo sabahın köründe kalkıyorum gece geçte yatsam. Gün içinde uyumuyorum hiç
Semra-39 zynperkl 37+4 Benim durumum da sizinki gibi. Dönerken bacağım kalçam ağrıyor. Kaburgalarım uyurken ağrıyor. Belim ağrıyor. Bebeğim tekmeliyor. Nefes alamıyorum. Yan yatsam da düz yatsam da olmuyor. Haftaya sezeryan günüm var. Allah sabırlar versin hepimize Z
KubraArs Handemik Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim🙏 doktorum bana da rennie verdi ama artik eskiisi kadar islevi kalmadi. Surubu soracagim
Tugba-93 HappyMom Gece ağrılardan uyuyamıyorum:( Artık gündüz gözlerim kapanıyor ama asla gündüz uykum yok serseri mayın gibi dolaşıyorum🙄
Gurbetten inva İbuactive verdi doktor sabah akşam sürüyorum 3 hafta oldu ama malesef azaltmıyor hatta yanma batma çoğaldı. İnşallah ilerlemez. Buz iyi geliyor ama kısa süreliğine hafifletiyor. Buz kalıbını havlu ile eşofman üstünden dizime tutuyorum kısa süreli de direk havlusuz koyuyorum
kelebekimm Papatyam02 bn fazladan 2 tane kan ilaci kullaniyormusum. Aile hekimine yazdirmaya gidince fark ettim. Digerini birakinca rahatladim. Arada kan hapini tamamen birakiyorum. 2 gun kullanmiyorum. Hem burun tikanikligi hem kabizlik geciyo.