Minnak11 Meme ucum kahverengi olan yerde yanma oluyor yara flan görünmüyor ama büzülme oluyor dokunamıyorum bile sağım yaparken ilk 5 saniye canım çıkıyor ne sürsem iyileşmiyor psikolojim bozuldu ya yaşayan oldu mu bu durumu
Bhsah Minnak11 3 gündür ben de sağım yapıyorum sağarken acıyor evet ama dayanılmayacak gibi değil gümüş kapak kullanıyorum ben fayda ediyor sanki
YuvarlanamayanPandaa Minnak11 canım ona hiçbşi geçirmiyor o kadar para verdim aldım lansol kremi o bu şu yok sağım makınası gerçekten çok farklı bir acı veriyor gögüslerim sızlıyordu nerdeyse emme bir olmuyor emmede daha hafıf oluyor sizlama o pompadan dolayı
Minnak11 Gul-42 ondan değildir bence yara desen o da görünmüyor sadece kızarıklık var sizde sağım mı yapıyorsunuz
Gul-42 Minnak11 sagım yapamadım gelmedı pompayla normalde oluyor benım emzırmeyınce bnm hep yara kremlıorum şişlik oluyor cızlıyor
Minnak11 Bhsah ya sadece sağım yaparken neyse sürekli sızması hassas olması bide süt sağma makinasını kiraladım mecbur bu ay kullanmak zorundayım bırakmak istyorum ama bi yandan bebeğim😔
edasahbazsahin Ayvanın çekirdeğini suya koyunca jel kıvamına geliyor onun iyi geldiğini duydum bir de tahin yağının 😊
Haticebt Minnak11 lansinohun therapearl adında bir ürünü var, sanırım yaşadığınız problemin giderilmesinde işe yarar
Minnak11 YuvarlanamayanPandaa gece uyanıp sağım yapıyor musunuz ya bebeğim 1 e kadar ağlıyor yatınca direk bende yatıyorum sabah 8 9 da sağım yapıyorum sütüm azalır mı zaten öyle çok sütüm yok bir sağımda 90 cc nadir olunur
YuvarlanamayanPandaa Minnak11 sağım yapmıyorum ama gögüslerim hep şiş zatenn kızım en fazla 2 saatte çogunlulla saat başı yarım saatte bir emiyor sağım yaptıkça gögüs yclarım ağrıyor dayanamıyorum acısına emziriyorum bol bol