12mommy Nisan anneleri kıyafet tercihiniz bebeğinize nasıl olucak acaba ben cok kalin seyler almayı düşünmüyorum açıkçası önümüz yaz bir ay anca heralde bir kalin giyinir yavrular sonrası yaz siz neler düşünüyorsunuz
CanselUrgnc 12mommy bende Nisan’da doğum yapacağım aynı şeyi düşünüyorum 2 3 takım kışlık olması yeterli olacaktır
gamzosgamzos 12mommy bende nisan annesiyim eger degismezse kıza benzetti doktor ve 22 aylık bir kızım daha var onun 0 3 ay kıyafetlerini giydirecegim Rabbim nasip ederse aralık dogumlu olmasına ragmen bizim ev cok sıcak oldugu icin cok kalın almamıştım genelde ustlerine yelek giydiriyordum ama yazlıkları uyuşmayacak kızım haziranda 6 aylıktı kiyafetleri 6 9 ay bu bebisim daha 2 aylık olacak 😊
Smilend 12mommy benim ilk gebeligim 28 nisan dogum ins ❤️ Yazin kisa kollu giyebilir mi bebek haziran sonunda 2 aylik oluyo 😇 tecrubesiz olmak cok zor 🐣
Minigim24 12mommy merhaba nasipse bende nisan annesiyim 🥰 Aynı Düşüncedeyim 1-2 ay bile sürmeyecek serin havaya denk gelmeleri o yüzden 1-2 tane kalın diğerleri orta olmalı diye düşünüyorum öyle alacağım nasipse 🥰 Herkese sağlıklı gebelik süreci ve hayırlı doğumlar diliyorum 🥰🧿
12mommy Sedarda insallah canım bencede ôyle o yüzde CanselUrgnc bencede ben 3 takım hastane çıkışı 5 li iki pijama takimi 2 tulum 5,6 tane zıbın dusunuyorum sadece
12mommy gamzosgamzos aaa cinsiyet tahminimi yaptı canım bende 12*0 yarın doktora gidicem tarama testi icin bende cinsiyet tahmini istiyorum bakalım insallah soyler
12mommy Smilend al bendede o kadar okumaksan araştırmakdan daha şimdiden yoruldum bilmemek ve ilk gebelik zor muş 🥰💐 ama olsun ben sahsen haziranda giydirmeyi dusunuyorum kısa kollu zaten bebekleri cok kalin giydirmek o eskilerde annelerimizin bize yaptigi gibi hic iyi birsey degilmis
Sedarda 12mommy Ben de nisan annesi olacam nasipse🥰bebek agustos ta bile olsa uzun kollu giydiriliyor ama dediginiz gibi anca 2 ay.En fazla 0-3 ay olan kiyafetleri uzun kollu alinabilir sonrasi yaz zaten.Saglikla alalim kucagimiza insAllah💗
Sedarda 12mommy 2.de olsa ayni oluuor merak etmeyin yada ben cok ara verdim diye boyle oluyor🙈oğlum ekim dogumlu kış bebegi,hic yaz bebegim olmadi ki o yuzden ben de gecen oyle bi dusunup panik oldum ne giyecek ki dogunca falan diye🤣sonra topladim kendimi🤣
Smilend 12mommy simdi bebeklere corap dahi giydirmiyorlar valla bilemiyorum sanirim o an ki duygularimla hareket etcem 😅
gamzosgamzos 12mommy soyleyebilir canım genelde 12.haftadan itibaren yapiyorlar tahmin 12+6 da yapmistı bana suan 14+0 ız 😊 ilk bebegimide 12+6 da %80 olarak ogrenmistim 😊
Fnen 12mommy benim tahmini doğum 1 nisan gözüküyor ilk kıyafetlerini kalın alacağım açıkcası, nisanda istanbul soğuk oluyor ben şahsen üşüyorum o yüzden 0-3 ay kıyafetlerini uzun kollu alacağım