ilknremrh Kubdenya bende tuzlu seyleri cok severim tansiyonum hep 9-6 cikiyor doktorum da sakin dusuk diye tuzlu seyler yeme dusuk tansiyon herzaman daha iyidir dedi ama ben bildigin tuz aseriyorum bazen 😂
Makbuss ilknremrh ay ayni ben kafayi tuzlu domates ve beyaz peynirle bozdum annemde iyi deil tuz yeme dedi ama iste azaltabildgm kdr azaltiorm 😀
Kubdenya Duyguynrky tahlil yapıyorlar ama herhangi bir eksik çıkmadı. Kalsiyum için ayrıca yapıyorlar mi bilmiyorum .
Duyguynrky Kubdenya yapıyorlardır hepsine bir bakıyorlar genelde tahlil sonuçlarına bakabilirsin. Ama bence hamililelikte oluyor bu tarz şeyler takma çok fazla
ilknremrh Makbuss evet iyi değilmiş ben 19 haftalik oldum smdiden elim ayagim sismeye basladi herkes tuzdan diyor ama napim elimde değil canim istiyor 🙈
deletedmom734 Kubdenya bende ayrancıyım günde 4 5 bardak içiyorum sonrası balon yok balon kibar kaldı zeplin gibi uçuyorum
Nulu Kubdenya çok iyi canım vücudun neye ihtiyacı varsa onu çeker kalsiyum ihtiyacını gideriyorsun bol bol ye valla bende çok yerim
58Vildan kızlar tuzlu yemeyin nolursa olsun 2 haftadır yüksek tansiyonum 15/10 çıkıyor inanın çok berbat bir durum Rabbim yardımcımız olsun
Kubdenya 58Vildan tuzlu ya yemeğinde başım dönüyor bazen normalde de düşük tansiyonum. Yüksek olması da kötü tabi.rabbim şifa versin
Yogurtlupilav Kubdenya bir ara benimde istemişti şimdi tuzlu ve ekşi şeyler olarak evrim geçirdi. Şalgam suyu mesela, sabahın 9unda bile içebilirim. Bu arada erkek bebeğim olacak Allahın izniyle. “Ye ekşiyi doğur Ayşeyi” tezi de çürüdü 😁
Ayse1608 Yogurtlupilav Ben şalgam da hata yaptım 😁 Babam memleketten 15 lt gönderdi hergün 1-2 bardak içtim böbreklerimde büyüme varmış onu arttırdı çok ağrı çektim her yerim şişti 🙈Şimdi çok canım istiyor bir yudum bile vermiyorlar
Kubdenya Yogurtlupilav 😂😂 sabah sabah şalgam da mideyi bozar 😛 benimde bi ara şalgam havucu istedi canım 😁