metehaninannesiii tazeannecik1 doktorlar yumuşatıcı onermiyor canim ben duru granüllü beyaz toz sabun kullaniyorum gayet memnunum
gt8at tazeannecik1 dalinin granül lü sabun tozunu aldım. Mis gibi ve yumuşacık yaptı. Yumaşatıcıya falan kesinlikle gerek yok…
Morvy tazeannecik1 ben duru granül almıştım ama birkere yıkadım şimdi 1 ay 23 günlük anneyim keşke almasaydım bizimkilerle yıkıyorum çamaşırlarını şimdiki aklım olsa almazdım🥲
tazeannecik1 metehaninannesiii Bende ondan almıştım aslında ama bi arkadaşım bebeği tıkıyormuş falan dedi eğer bi sıkıntı yaratmıyorsa onu kullanmayım bende 🤔
RumeysaNur34 Abc hassas ciltlere özel olanı aldım canım bebekler için lekeleri de iyi çıkardığını söylüyorlar
tazeannecik1 Oykuaygun Bende ondan almıştım bebeklerde kullanılmıyor dediler bana yani hem kokusu falanda güzel eğer oluyorsa bende onu kullanayım 🤔
tazeannecik1 Morvy Her hangi bir sıkıntı yaratmıyor mu sizinkilerle attığınızda bana bebeğin cildi hassas dikkat et falan dedi herkes bende duru granül almıştım 🤔
Morvy tazeannecik1 banada herkes öyle dedi aldım yıkadım ama kızımın cildine bişey olmadı hem kıyafetleri küçücük olduğu için makina da dolmuyor otomatik olarak sizinkilerle yıkıyorsunuz💁🏻♀️
demethanim tazeannecik1 dogal içerik istiyorsanız kesinlikle Siveno’nun ürünleri.. ben aldım memnunum. Aman aman bir kokusu yok ama gayet doğal ve yenidoğan cildine uygun. ☺️👍🏻
Mervesude01 tazeannecik1 ben yumuşatıcı kullanmadım canım bu duru granül Matik deterjan var mükemmel leke çıkarıyor ve yumuşatıcıya gerek kalmıyor mis gibi kokuyor 😍❤️
metehaninannesiii Mervesude01 kokusu cok hos mis gibi kokuyor evde de beyaz çamaşırlara kullnıyorum birde😊
Asyaveannesi36 tazeannecik1 ben ebebekten baby me aldım yorumlar çok iyi ve içeriği temiz yumuşatıcı önerilmiyor bu yüzden almadım