Poyrazin_annesi Kızlar genital bölgeme agda yaptrmak ıstyrm cnku artk kendim yapamıyrm zorlanıyrm. Sizce kacıncı ayıma kadar yaptrabılrm bı zararı varmı
denizin_annesii Poyrazin_annesi bildiğim kadarıyla son aya kadar yaptira bilirsiniz son ay yaptiramsiniz
Alone Poyrazin_annesi haftaya perşembe doğumum var. Yrn gideceğim ağdaya bu zamana kadar da düzenli olarak yaptırdım
Ebrusnhzl Poyrazin_annesi 39+4haftalığım dün gittim yaptırdım valla sürekli ağda yapıyorsan ve tehliken yoksa son zamana kadar yaptırabilirsin bence🌸
Ebrusnhzl Poyrazin_annesi o zaman doktoruna danış bir istersen ben sürekli ağdaya gittim çünkü ilk defa yaptıranlar kasa biliyormuş kendini o yüzden sıkıntı olabiliyormuş dr danışmakta fayda var canım yanlış yönlendirme yapmayım
Leylosacl Poyrazin_annesi doğuma kadar her ay yaptırdım sezaryen oldum 40 çıktı yine yaptırdım dikişlerimin üzerini dahil aldırdım hic bisey olmadi çok şükür
Sevim1609 Poyrazin_annesi Canım ben riskli gebeyim doktorum bir sakıncası yok dedi. 1 kasımda doğum tarihi verdi yaptırıyorum hatta 2 gün önce yine yaptırmayı düşünüyorum