Erol Kızlar yedi aylık bebegım var dogdu dogalı bebegimi beledim iki aydır bırakmayı denettiriyorum ama bırakmıyor bagırıyor belemessem cabuk uyanıyor uyumuyor ozamn nasıl alıştırabilirim belememeye
Meleklerimmm3 Erol kundaklama diyorsunuz sanırım bende kızımı kundaklardım kollardan yoksa çok uyanırdı neredeyse 1 yaşına doğru ellerini tutarak uyuttum öyle öyle alıştırdım yoksa alışmazdı
Erol Kumru_ 😀kundaklama elleri kolları ayaklarını içine koyuyoruz ya burda Belek diyoruz kusura bakmayın
Kumru_ Erol Bebek bebek beleyledim😂😂valla anlamını bilmiyordum. Aslında kundaklanan ne ek daga uslu olur derler.kax günlük niye biraktirmak istiyorsun canim
Meleklerimmm3 Erol benimkide ağlardı ama yapcak bişey yok 1 yaşında da kundaklayamazdımki bi Kaç defada alıştı 😁
Kumru_ Erol hm büyükmüş. Yavaş yavaş bıraktır olmadı önce birkaç gün gündüz açık bırak. Sonra geceye geçersin
Ndrg12 Erol hmmm aslında tulum en sağlıklısı 4. Aydan beri tulum giydiriyorum kışın. Bence siz yavaş yavaş gevşete gevşete çıkarın kundağı. Gevşek bağlayın o döner döndükçe açılır böylece onsuz uyumaya alışır. Naçizane fikrim ☺️