offlineanne canım nasıl alistirirsan öyle gidiyor benim bebeğimi ilk başlarda koyunca uyuyordu zaten ilk zamanlar hep uyuyorlar sen sık sık en az 2 saate bir emzir sarılık olmasın diye bol bol işemeli bebek benim bebeğime emzik vermediler meme tutsun diye ama alakası yokmuş direk ver emziği o emzik beslenmiyor ondan seninki meme mecbur onu alacak isteyecek o yüzden doğar doğmaz verin en kotu ihtimalle evde ver ama mutlaka tuttur ver canım o senin kurtaricin olamaz benim başta vermediler bebek ne uyku uyudu ne sakinleşti şuan dış dönemi ama ağzı sürekli arayışta emzik tutsaydi hep agzinda olacakti ağladımi veriyorsun susuyor . Dediğim gibi gaz a dikkat et sık sık besle ve altını kuru tut illaki atak haftaları olacak ama bunlara dikkat edersen daha hafif atlatırsın ayrıca benim bebeğimi sallamaya çevre alistirdi emzik tutmadigi için annem salladı kaynanam salladı o salladı bu salladi sallamayın dedim.dinlemediler üstüne gazını çıkarmayın sancısı tutunca çarsafta sallamaya başladılar al sana der gibi 4 aylık olana kadar tek kalamadim hep salliycak biri gerekti . Bir arkadaşım çocuğunu hep yere alıştırmis kucagina alıyor seviyor öpüyor hatta birlikte uyuyor ama asla ayakta gezdirmiyordu bir iş yapacaksa pusete koyuyo yanında götür uyordu duş alacak tuvalet e gidecekse çocuk o kadar uslu ki anlatamam öyle geçti alıştı.cocuk.pusete benimki hep kucakta geziyordu hala oturarak sevemezsin hep ayakta olayım diyor o aldı bu aldı derken bebek ayakta kucak bebeği oldu sana küpe olsun …