Arashsn Başlıkta da belirttiğim.gibi prc testi hic yaptırmadım ve sürekli etraftan cok korkutularak anlatıyorlar yaptıranlar cok mu zor ucaga binmek icin ileride yaptırmam gerekecek o yüzden soruyorum
1999luanne Arashsn ay hiç zor değilmişti canım az diye düşünen ben eşimden daha az etkileniyorum o testi olurken abartıldığı kadar Yok
Merveelisa Arashsn üç kere yaptırdım hiç korkulcak bsy değil saniyelik yanı sıra beklerken girenleri görüyordum çıkınca gözleri yaşarmış flan ay çok aciyo galiba dedim bı girdim dedm bu ne hicbsymis boşuna korkmuştum 🤣
Umay21 Yaklaşık 4 5 kere yaptırdım canım korkulacak bişey yok buruna yapılırken biraz acıyla yanma oluyor ama saniyelik bişey ☺️
Arashsn Umay21 ayy inşallah öyledir benj korkutanlardan biri de esim o yaptırdığı zaman bana sen asla yaptıramaz sin oturup ağlarsın bayağı yukarı götürüyorlar dedi burunda ben daha ucaga binmeme zaman olmasına rağmen bunun.stresine girdim
Umay21 Arashsn doğru baya yukarı kadar ittiriyorlar ama dediğim gibi acıyla yanma hissi oluyor ama saniyesinde geçiyor bende en son uçağa binmek için yaptırdım en kolayı oydu hemen burun kenarından aldı ilk kez öyle yaptılar ☺️
Arashsn bebisinannesi16 ben herşeyden aşırı korkan bi insan olduğum için bunu bile şimdi den takıntı yaptım 🤦🏻♀️
bebisinannesi16 Arashsn valla canm ben de yolculuktan dolayı bı hafta önce yaptım ve gerçekten korkacak bişey yok eğer beynine korku sinyali göndersen zaten korsin bu yüzden güzel düşün
1999luanne Arashsn Ya şey duydum yurtdışı için mi geçerli bilmiyom birisi aşısı olmadığı için pcr testiyle yolculuk yapıp dönüşte donememisti
Arashsn 1999luanne inanın bilmiyorum bu konu hakkında bilgim yok ama bence havaalanında çalışanlara sorabilirsiniz
gulnurkrms Arashsn bacım doğum yapacak veya yapmış bir kadinsin PCR testindenmi korkuyorsun 3saniyelik bir sızı
Arashsn gulnurkrms maalesef korkuyorum doğumdan da korkuyorum 😊 zaten sadece tecrübesi olanlara sormak istedim
denizvebulut Arashsn hiç korkulacak birşey değil. 8 kere yaptırdım. Ağızdan hiç hissedilmiyor bile. Burunda da hafif bir kaşıntı ve hapşırma hissi oluyor.
canimbeybimmm İsterseniz sadece boğzdan yaptırabilirsiniz. Sağlık bakanlığı sitesinde duyurusu var. Onu gösterebilirsiniz. Burundan diye bir zorunluluk yok bilginiz olsun. Ben öyle yaptırıyorum
Arashsn canimbeybimmm yaa bende eşime onu söyledim ama kabul etmediklerini söylediler bana bu bilgiyi verdiğiniz icin teşekkür ederim benim icin daha iyi olur