snur07 Merhabalar, 26 haftalık hamileyim. Uçak yolculuğu yapmam gerekiyor. Pegasus hava yoluna ulaşamadım. Uçuş için doktordan rapor veya evrak istediler mi? Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı ☺️
cinarduru snur07 bundan 1 ay öncesi uçak yolculuğu yaptım istenmedi. 28 haftadan sonda isteniyor denildi bana
msschemist snur07 pegasus bana 32ye kadar problem yok bizde demişti 😂 ama thy 28 den sonra rapor istiyor :)
Okyanusmavisi-17 Pegasus’u bilmiyorum canım ama THY’ da kapıdaki hostes bana 28 e kadar raporsuz 28. Haftadan itibaren sadece raporlu alıyoruz demişti ama Pegasus’un farklı olabilir
Fasulyeninannesi1 thy kontuar verirken soruyor haftasını ona göre rapor istiyorlar bildiğim kadarıyla 28e kadar raporsuz
Gln1992 Bu gün Pegasus’la yolculuk yaptım 27.haftadayım hiç soran olmadı kaç haftalık olduğunu. İnternetten de daha önce araştırmıştım 28.haftadan sonra rapor istiyorlarmış
ParkAys snur07 canim 2 hafta once Seoul’den geldim. 24 haftaliktim. Okyanus asiri oldugu icin THY benden kac haftalik oldugumu gosteren bir dr raporu istedi. Normal de 28 hafta ve yukarisi icin rapor aliniyor ama uzun ucus icin gerekli dediler. Ve bunu 1 gun oncesinde istiyorlar. Sitelerinde 7 gun diyor ama ucus tan onceki gun alin diyorlar. Seoul’e geri donerken 30 - 31 haftalik olacagim Belki. O zaman ucabilir raporumu alacagim yine… ama ic hat ucacaksaniz gerek yok… ama kac haftalik oldugunuzu gosteren bir belge olsun yaninizda mutlaka…