Deniz1121 Kızlar kilolu olmayı hiç sevmiyorum ama hamilelikte çok iştahım açıldı 15 kilo aldım doğumdan sonra kaç kilo gider ortalama?
gamzosgamzos Deniz1121 benim dogum ile 11 kilom gitmisti 63 kilo ile hamile kalıp 86 ile doguma girmistim 17 ay sonra 49 a dustum hatta suan ikinci bebegime hamileyim 14 haftalık hala 49 um 😀
deutschetraum Deniz1121 canım ben 24+4 üm bende o kadar aldım üstelik her gün 1 saat yürüyorum ama boğaz durmuyo doğum sonrası sporla inşallah
Yasee0274 Deniz1121 öncr bebeğinin sağlığını düşünmelisin doğumdan sonraki tempodan zaten düzenli yemek yiyemiceksin ama bu süreçte senin dengeli beslenmen gerekir sütün bebeğine yetsin bol olsun şimdilik kiloları dert etme derim ben , zamanla zaten yavaş yavaş verirsin 🥰☺️
Ezgihnm Deniz1121 kaçıncı haftadasın? Genelde ortalama 6 kilo doğumla gidiyor diyorlar. Sonraki haftalarda da hızla gidiyormuş kilolar eğer hamurişi şekerli şeyler çok tüketilmezse
Deniz1121 33.haftamdayımmm , bebeğin sağlığını düşünmesem yemezdim zatende, işte 55kilonun hiç üstüne çıkmadığım için bu zamaana kadar şuan 70 kilo oldum :/
N-h-e123 Deniz1121 doğum yapalı 4 gün oldu 74 kilodan 68’e düştüm hala da düşüyorum çokta şaapmayın veriliyor kilolar