Susambebis Kızlar mart sonu gibi doğumum olucak kıyafetlerden ne kdar ne almalıyım sizce 🤣 yenidoğndan kaç tane eşya alsam ki hiç bilmiyorum beneği üşütmektende korkuyorum ne tavsiye verrsiniz yada hiç liste oluşturdunuz mu neler almam lazım
Happybsrn Susambebis benim de inşallah Mart sonu Allah’ın izniyle 🙏 ben de ne Alacam bilmiyorum evim soğuk kalın alacam da kaç aylık nasıl olacak bilmiyorum 😅 5. Ayda başlıccam inşallah alışveriş
Susambebis Happybsrn bende daha yeni başladım almaya bi kaç tane yeni doğan alt üst takımı aldım şapkalı 🤣 bir tulum ve bugünde 3tane yelek aldım ama günde kaç kez üst değiştirilir kaç kıyafete girer nasıl hızlı büyür birinin bunları anlatması lazım 🤣
Happybsrn Susambebis bizimki daha cinsiyetini göstermedi pozisyondan😅 haftaya kontrol inşallah öğreniriz..ben de almamak için zor tutuyorum kendimi, Kasım sonu gibi başlarım İnşallah,,daha çok var düşündükçe geriliyorum😒
Susambebis Happybsrn çok heyecanlı bir şeyler almak 😍 Ama herşey pahalanmış iyice bi kaç ay önce ebebekte indirim vardı arkadasımın bebeğine almıştık ben daha cinsiyeti bilmiyorum diye alamamıstım cinsiyeti öğrendim gittim öylesine bakmaya neredeyse 3katına çıkmış fiyatlar 🤣Batacağuz
Happybsrn Susambebis 😱😱😱😱😱 acaba Şubat’ta sezon indirimi olur mu ne zamandr acaba, oradan belki Uygun şeyler bulabiliriz,ben hiç anlamıyorum indirimli takip etmeyi fln inan kafam kaldırmıyor aklim da kalmıyor 😅😅😅😅