yagiz3302 kızlar merhaba 31 haftalığım şuan kontrolden geldım bugun bebek baş aşağı pozısyon almaya başlamış cok hareket etme dedi doktor birde kılosu fazla gibi dedi bu durumu yaşayan varmı??
Hilal-95 yagiz3302 bnm de 31 dem beri kafası aşağıda ama bana öle bsy sölemedi kilosu fazla olduğu için mi acaba öyle dedi bilemedim hatta çok mutlu olmustu dönunce snraki haftalar dönmesi zoe olur sezaryen olurdun dedi
Hilal-95 haticerale63 bazı bebekler yeri daraldığı için hareket edemezmiş fazla düzeliyor snradan diyolar ama sen genede takıp et kuzum soluna felan yat
yagiz3302 Hilal-95 canım cok teşekkür ederim mesajını okuyunca rahatladım sanırım benım doktor bıraz fazla efhamlı fazla hareket etme iş yapma falan dedi korktum yani
Hilal-95 yagiz3302 rica ederim canm sen genede dıkkat bari öle dediyse tabi ama pozisyonunu değiştirmemesi daha iyi ben çok dua etmıstım dönsün diye hatta😀 korkma🤗
Haticeey yagiz3302 Canım benim Bebeğimde 33+3 de baş aşağı pozisyon almıştı benim doktorum da hareketlerine dikkat et ayakta durma dedi çünkü ara ara ağrım oluyordu şuan 34+2 olduk dinleniyorum sürekli
Elikra yagiz3302 benim de öyleydi oğlum ama 40+5 te doğdu erken dönmesi erken doğacak anlamına gelmiyor bu 3. gebeliğim ve 24 haftalık yine başı aşağıda keyfince döner artık