fatos2404 Melikerhan Rabbim yardımcın olsun canım inşallah burda hastaneden oğlumla çıktık yazını da okuruz ümitsizliğe kapılma ve hep iyi düşün ki iyi olsun, Allah biran evvel toparlanıp yavrunla birlikte evine dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Melikerhan Merveozcelikcckl okudum bende paylaşımını inşallah benim oğlum da öyle olur da varsın küvezde aylarca kalsın ama sonunda benim kucağıma gelsin.. 500 gr dediler bana ama emin değilim
Melikerhan Aybeniz doktor beni başka hastaneye gönderip rahime dikiş atıp durdurabilirler dedi ama artık dikiş atılacak konum kalmamıştı
Melikerhan Gamzemerve Allah razı olsun inşallah benim oğlum da dayanır ya şimdi şevket yılmaz araştırma hastanesindeyim Doğumum burada oldu
Melikerhan mucizemizibekliyoruzz birden bire oldu bi ağrı sonra kanamam oldu meğer doğum başlangıcıymış
aren6161 Melikerhan rabbm yardimciniz olsun inancinizi asla kaybetmeyun rabbim omur bictiyse tutunur hayata yasarr hersey allahtan imtihan siz gucluolun ki yavrunuzda gucluolaun insallah hayata tutunacaktir rabbm yardimeder dua edin bolbol dua edelm🙏🏻
Sinem35 Allah yar ve yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah dualarımız sizinle 🙏🏻
kfulya1905 Melikerhan kurban olurum ben ona.. inşallah hayata tutunur aslan parçası. Rabb'im inşallah evladınızı size bağışlar.. Allah yardımcınız olsun....
Nazlibebegim Melikerhan Allah onu size bağışlasın inşaallah eve birlikte gideceğiniz günleri de görürsünüz Rabbim sağlık versin güç versin
Aras Melikerhan ay çok kötü oldum ya ağladım bu saatte 😢😢😢😢 Allahım sana ve bebeğine sağlık şifa versin 🙏🏻🙏🏻
Ilaydaafra5 Melikerhan rabbim kurtarsin canim.😑 can veren rabbim dogmasina izin verdiyse yasatir insallh agzindan duayi eksin etme cok uzuldum dualarimdasin 🤐
Oykuzey Allah yardımcınız olsun, güç kuvvet versin inşallah size de bebeğinize de. İnşallah sağlıcakla hastaneden taburcu olduğunuz haberlerini de alacağız Allahın izniyle. Siz yeter ki inanın ve güçlü durun. Bakın burda bi post var birkaç gündür sabitlenmiş olan. Onlar da sizin gibiydiler taburcu oldular birkaç gün önce. Sizin de iyi haberlerinizi alacağız EvelAllah. Allahım şafi adıyla şifalar versin inşallah. 🙏🏼
BuFi2012 Melikerhan canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaAllah. Aklımdasın dua edicem bebeğin için sürekli inşaAllah eve taburcu olduğu günleri görmek nasib olucak. Dua dua dua ❤️
Sanirimanneoluyorum Melikerhan allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla o hastaneden çıktığınız gÜnleri de görürsünüz İrem güzey diye bir bayan var videosunu izlemeni öneririm 600 gr dı sanırım onun bebeği de bu ümit olsun sana da Allah güç versin bebişine de sana da 🙏