Melikerhan Asdfgh hiçbişey kaldırmadım bişey de yapmadım bi anda kanama oldu 5 buçuk ay oluyor 6 aya son 1 hafta kalmış oluyor
SrpCiveKl Melikerhan rabbim yar ve yardımcın hızıraliyselam yoldaşın olsun rabbim evladını sana bağışlasın canım rabbim sabır ve güç kuvvet versin bebeğinede sağlık sıhhat versin yaradanım
Haticekubraninannesi Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah miniginiz hayata tutunur inşaAllah Rabbim o minicik yavruya can verdi inşaAllah hayata tutunacak mücadele gücü de verir
Esra___ Melikerhan Cnmm rabbim yavrunu sana bağışlasın inş 🤲🏻 Okurken içim cızladı 😔 normalde hiçbir sükunetin Yok muydu birden böyle oldu
Melikerhan Esra___ çok hafif ağrım vardı ama herkes normal diyordu bi anda bu kadar çabuk kanala yerleşmiş hiç anlamadım sancı bile olmadı nst hep boş çıktı
Deletedmom15257 Melikerhan aminnnn insallahhhhhh. Ama cokkk zor gercekten bunu atlatmak sabir ister sende sabredecen
ozlemkrts Melikerhan iyi düşün iyi olsun canım bol bol dua et içini ferah tut allahın izniyle hiç bişey olmaz
mucizem61 canm rabbim oğlunu sağlıkla kucağında eve alıp gitmeyi nasip eder insallah sen güçlü dur o seni hissetsin annesi rabbim şifasını versin hemen buyusun paşan insallah
Papatyali Canım yaaa ❤️ 😣 İnşallah sağlıkla hayata tutunur meleğin Allahım küçücüktür şimdi o 🧡😔 Allah sana bağışlasın inşallah 🤲🏻❤️
Sedasedaa Melikerhan gözlerim doldu okurken Rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah ne zor bi süreç dualarım seninle 🙏❣️❣️
Necla06 Melikerhan rabbim ezanların vaktinde bebeğini sana seni bebeğine bagislasin canim ağlayarak okudum dualarım seninle 🙏
Mrvkzgdnl Allah’ım yar ve yardımcın olsun. Bol sabır ve bol süt versin inişallah. Mama vermekten çekinme bence. Bol sabırlar diliyorum, inşllah sağlıklıca hayata tutunur. 🤲🏻🤲🏻🙏🏼
Mercimegimm Melikerhan canım zor ama üzülmeme çalış sütün kesilmesin insallah sag salim evinize döneceksiniz bol bol dua et bende ediyorum allahım uzun ömürler versin🙏
Hasrt033 Rabbim inşallah sana bağışlasın yavrunu inşallah canım dualarım seninle merak etme sen güçlü olki onu hissetsin çabucak kavuşursun inşallah
Elifserkan Melikerhan keşke başka hastaneyede gitseydiniz canım yaa üzüldüm inşallah bebeğin hayata tutunur canım benim çok erken gelmiş paşan ama inşallah direnir hayata tutunur :( bende 21 haftalığım şuan dualarım seninle :(