BlntMerveBayhan ceymus7 ceymus7 canım o doktoru bilmiyorum ama bende cvs yaptırmıştım sen niçin yaptıracaksın 😞
ceymus7 BlntMerveBayhan Carsamba gunu yaptiracagim insallah.cok korkuyorum acayip stres yaptim 12 haftalik hamileyim.esim ve ben akdeniz anemisi tasiyicisiyiz Allah korusun bebegin %25 hasta olma riski var..
BlntMerveBayhan ceymus7 stres yapma canım benim biraz acı oluyor ama dua et bol bol benim bebeğimde de ense kalınlığı 5 in üzerinde çıktı cvs yaptırdım 1 ay sonra falan çıktı sonuçları sen hangi hastanede yaptıracaksın canım
ceymus7 BlntMerveBayhan Ben ozgur beyin kliniginde yaptiracagim dusuk riski icin ne diyor doktor ilk 24 saat mi cok onemli diyor yoksa ilk birkac hafta mi oyle korkuyorum ki..hem cvsnin kendisinden hem sonuclarindan..sonuclarn nasl geldi
BlntMerveBayhan ceymus7 canım ben 1 hafta dikkat ettim kendime iş falan yapmadım uzandım saolsun eşim yardımcı oldu zaten 200 de 1 düşük ihtimali oluyormuş canım Allah’a şükür temiz geldi canım bizim sonuçlar inşallah seninde temiz gelir canım 🙏🏻
ceymus7 BlntMerveBayhan Masallah ne guzel...Darisi basimaaa ..sonuclarin iki gune cikcagini soyledi insallah