Nurbanu55 Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 18.günü adetim de bir gün geçti evde idrar testi yapıyorum negatif sizce kan versem çıkar mı ? Aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan ?
Melek06345 Nurbanu55 canım bazılarının geç döllenme olduğu için çıkmaya biliyor bazılarındada sadece kanda çıkıyor. Adetin kaç gün geçti
Arzun Nurbanu55 erken gebelik testi yapsaydıniz belki onda cikabilir varsa umarim vardir. Bende catlatma ignesi oldum gecen ay adet gününden 2 gun once adet oldum
Yaprak- Nurbanu55 18 günde çıkmalıydı testte içimde kalmasın diyosan kan ver canım yada biraz daha bekle
Nurbanu55 Melek06345 1 gün geçti canım ama iğneden 14 15 gün adet olunuyor genelde oda olmayınca iyice kafam karıştı
Melek06345 Nurbanu55 canım onu hiç bilmiyorum 🥺 benim de 1 haftadır kafam çok karışık adetim hiç gecikmezdi kanda idrarda negatif çıkıyor. Pazartesi meme ultrasonum var ve çok korkuyorum bişey varsa ve zarar verirsem diye 🙄🥺
Melek06345 Nurbanu55 kan testi de idrar da negatif kuzum anlamadım acaba geç döllenme mi ki diye düşünüyorum pazar tekrar yapıcam bakalım 😢