Papatyamevsimi-89 Kızlar ne zaman yürüyüş yapsam yogun yeşil akıntı geliyor ,baskı yaptığı için mi acaba ?
gldn065807 Papatyamevsimi-89 bende enfeksiyon var yürüdüğüm zaman genellikle geliyor canım şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için
Happybsrn Papatyamevsimi-89 ben de 16. Haftadaym yedik akıntı 3 yıl oldu gitmiyor mantar olduğunu söyledi doktor, haftaya fitil isteyecem başından beri var yoksa sonradan mı oldu😒
Papatyamevsimi-89 gldn065807 antibiyotik, fitil,şase hepsini kullandım artik doktor bisey vermiyor ,dogumdan sonra bakarız tedaviye dedi
gldn065807 Papatyamevsimi-89 bende kullandım ama gittiğimde tekrar verdi bugün içtim oda mide bulantısı yaptı ne yapsam bilemedim
Meliskam Papatyamevsimi-89 normal dogummu olucak canim ? Enfeksiyon falan oldukta doktorlar normal dogum onermiyorlar diye duymustum
Papatyamevsimi-89 gldn065807 bende mantar da var enfeksiyon da hiçbir şey kullanmıyorum gecmiyor genetik galiba bizim ailede
Fasulye24 Papatyamevsimi-89 doktoruna haber ver istersen bilgi al bildiğim kadarıyla kaka yapılınca su yeşile döner burdan haber ver merak ettim şuan
Papatyamevsimi-89 Fasulye24 kac defa söyledim canim ya doktor doğum sonrası baksriz buna simdi ne yapsak gecmiyor dedi
Fasulye24 Papatyamevsimi-89 He ozmn normal bi durum demekki kaka olayı olsa müdahale gerekirdi arkadaşıma oldu çünkü
Papatyamevsimi-89 Happybsrn 16.haftadan beri var canim ama ne kullansam gecmedi ,artık doktor doğum sonrası bakariz dedi
Happybsrn Papatyamevsimi-89 çok şükür şuan sonlara doğru gidiyorsun galiba ,beni de arada korku salıyor acaba kötü bir şeye sebep olur mu diye Allah’ım korusun biran önce kucağımıza alalım sağlıkla inşallah😔