rabiamustafa Kızlar bu çatı muayenesi nasıl oluyo bizim ilk bebiş hiç bişyden hberimiz yok neyi nasıl yapıyolar
Handeoz minikkoalammm nst ye 34. Haftadan beri giriyorum. 37. Haftamda cati muaynesi yapacagini soyledi doktorum
Merveonay minikkoalammm benim ki rekor kırmışvalla 39+5 te yaptı gecesine doğurdum o tetikledi doğumu ki zaten normalde doğuramazmıştım boşuna baktırmışım 😀
Jelibonlubonibon minikkoalammm bu birazda sizin hamilelik surecinizin sıkıntılı olup olmamasına bağlı. Ben 32.haftadan beri nst ye giriyorum çatı muayenesi oluyorum çünkü erken doğum riski var
minikkoalammm Jelibonlubonibon çok şükür gayet iyi ilerliyoruz kan tahlillerimde bir problem çıkmadı temiz çıktılar rahim ağzı kapalı ödem olmadım erken doğum riskim yok tabi İleri haftalarda nolur bilemeyz hayırlısı olsn kuzum
pinartonguc Bende 30uncu haftada girdim nst ye sanci 25lerdeydi. yani yoktu olmamasi iyi daha erken cunku. ama cati muayanesi olmadim cok korkuyorum. Henuz su haftada da yapariz demedi doktorum. haftaya kontrol var.
KUBRA3468 minikkoalammm bn 35 haftamdayim bugün nst ye girdim bnce çatı muanesi sancıya göre bakiliyor sancım gozukurse altan bakma olur sancı yoksa zaten utrasyondan illa gözükür
busrasahinn minikkoalammm nst 36 da girdim girdim ilk ve ilk çatı muayenemi doğumda oldum 2 tane normal doğumum var bu arada 3. Hamileligim şuan 😂
busrasahinn minikkoalammm yani doğumdan korkmuyorum herhangi bir aksilik olursa korkusu var sadece bende ☺️ hiç kimse korkmasın doğumdan o kadar güzel bisey ki o sancıyi çekiyorsun evet ama sonunda bebegini veriyolar sana çok güzel bi his ❤️❤️
minikkoalammm busrasahinn ahhh öyle avutuyorm kendmi bu aralr rüyamda hep bebeğimi görüyorm doğurmuşum yanımda uyuyor 🙈 sağlıkla gelsinler bir an önce🤲🏻