Dogaclk Ben de 40+1 de doğum yaptım. 39+6 da rutin kontrol için doktora gitmiştim. Muayene sonrasında doktorum açıklığımın ilerlemediğini hala 2 cm olduğunu söyledi ( ilk vajinal muayenede de 2 cmdi )Muayene sonrası kanamam olabileceğini söylemişti ama benden gün içinde kanama değilde sarımsı-kremsi sümüksü bi akıntı geldi. İlk muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm ama daha sonra da birkaç kez tekrarlayınca tedirgin oldum. Ertesi gün hastaneyi aradım doktorumla görüşmek için ama doktorum o gün izinliymiş. İstersem gün içinde istersem akşam nöbetçi hekime gelebileceğimi söylediler. Gün içinde bazı işlerimiz olduğu için akşam gitmeye karar verdik. Yürüyüş olsun diye gideceğimiz yerlere hep yürüyerek gittik ve akşamına hastaneye gittik. Tabi hastaneye de yürüyerek gittim. Doktor gelen akıntının nişan olduğunu söyledi. Muayene etti ve açıklığımın 4 cm olduğunu hemen yatış önerdiğini söyledi. Sancı hissetmediğim için suni sancı verdiler. Hastaneye yatışım ve bebeğimi kucağıma alışım toplam 5 buçuk saat sürdü. Sancılar dayanılmayacak gibi değildi. Plates, sessizlik, loş ışık ve hafif müzik beni en çok rahatlatan şeyler oldu. ( Biraz uzun olmuş olabilir🙈 )