nevarneyokk Normalde sezeryanda kimsenin orayla işi yok biliyorum da , sezeryan doğuran bir arkadaşım benim vajinam genişledi yine de bebeğin kafası baskı yaptığı için dedi … Dedim bu ne diyo ? …
AdenEva nevarneyokk bende biraz genişleme oluyor diye duydum birkaç kişiden. Kendimce düşündüğüm şey şu, belki vücut doğum yapmaya kendini hazırlıyor hormonel olarak o şekilde olabilir. Ya da sonuçta rahim kaç kg ağırlık taşıyor plasentaydı suyuydu bebekti derken. Onun yaptığı baskıyla da olabilir.
Yenianneadayi2208 garip hamilelikte bu durum çok normal.Ama kastınız doğum sonrasıysa idrar yapılan yer ile vajina farklı bir yer. Kegel egzersizi deneyin her gün , bu gibi durumlarda etkili olduğu söyleniyor uzmanlarca…
busra1997alpaslan2021 nevarneyokk ay yok ya eşinle ilişkiye girersende illaki genişleme oluyor benim hafif genişledi mesela ilk sene ki gibi olmuyor 3 yıldır evliyiz icerden sıkarken ikimizde anlıyoruz 😀
AdenEva nevarneyokk ben aşırı kafama takıyordum ama artık hiiiiiç takmıyorum göbeğim çatlayacakmış göğüslerim sarkacakmış vajina genişleyecekmiş umrumda değil 😂 yapacağım kadar çocuğu arka arkaya bi kaç yıl içinde yapıp sonra kendimi sanayiye bakıma sokacağım 😂😂 böyle dert edeceğime 15 dklık daraltma operasyonu yaptırmayı daha mantıklı buldum bi noktadan sonra
busra1997alpaslan2021 nevarneyokk canim cuma olacağım sezeryan ama biz 3 ay ilişkiye ara verdik son ayda enfeksiyondan dedim gel yani 😀 baktım ki 3 ayda nasıl daralmış hahahahahha alakası yok of olsada gider yaptırırız ya eşim rahatsız olursa ya da ben kıyarım parayi
unemere nevarneyokk kaç haftalıksınız ? Genişlemesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor o zaman hapşırıp tıksırınca istemsiz kaçtığı oluyor 🤭
gamzosgamzos nevarneyokk 22 ay önce sezaryen oldum dogumdan sonra ilk bir kac ay darlıktan yeni evliykenki gibi acı cekiyordum hic genisleme falan olmadı