Muserrefnlfr 18 temmuz sabahı tuvalet ihtiyacımın geldiğini hissederek lavaboya gittim girmemle sıcak bişi aktığını hissettim pijamamı cıkarmamla elim büyüklüğünde parçalar gelmeye başladı bardaktan boşalırcasına kanlar akıyo hemen eşimi aradm eve gel hemen ben kötüyüm deyip kapadm hastaneyi aradım durumum hakkında bilgi verdim özel hastane gittiğim yer ambulansımız yok 112 aramamı söylediler hemen kapattı hastanedeki konuştuğum kişi 112 aradım bu arada banyo da heryer kan oldu duşa kabine girdim soğuk suyu açıp bacaklarıma tuttum bi yandan 112deki bayanla konusuyom bi yandan kendim sakin olmaya çalışıyom kayınvalidem yanımdaydı banyoya bi girdi kanları görünce bide o korkuttu onu sakinleştirmeye calıştm cık dışarı diyorm cıkmıyo duşa kabini yumrukladm cık diyom sna diye onun tavrı beni daha cok korkuttu bu arada 112 deki kadın beni sakinleştirmeye calışıyo kayınvalidem deli ediyo beni üzerine kanları gördükçe dha cok korkuyom eşim kayınvalidemi aradı geldik biz diye ambulansla denk gelmişler kayınvalidem kapıyı açıcam derken kilitlemiş eşim anahtarla açamıyo orta kancalı kiliti açmş kapıyı açamadılar kanla süzüle süzüle kapıya zar zor gittim tuttum kolumdan çekil şurdan napıyosn sen dedm kapıyı açınca ambulans doktoru şoka girdi apar topar ambulansa aldılar hemen hastaneye gittik hastaneyi kendim aradığım için doktorm ufak lekelenme var ve benim büyüttüğümü sanmış beni görünce kadın şok yaşadı ben bu kadar büyük olduğunu düşünmedm ben ufak lekelenme var sandm dedi hemen bebeğin durumunu öğrenmek için baktılar kalp atışı alamadılar nts getirdiler ulturason geldi bayağı uğraştılar alttan baktı dokturm kalp atışı yok bebek ölmüş dediler dünyam başıma geçti başka bi doktor geldi nts baktı kalp atışı buldu cocuk yaşıyo dedi bi yandan ameliyata hazırladılar herşey 20 dk gelişti saat 1de ameliyat masasına yattım 5 dk sonra kızım doğmuş benm cok kanamam olduğu için kanamamı durduramamışlar 1 de girdiğim meliyattan 4 te cıktım rahimde sarkma olmuş özel dikiş atmışlar kanamayı durdurmak için eşimede durum kritik demişler ama şükürler olsun ki ikimizde şimdi cok iyiyiz 3 dk daha hastaneye gitmeseymişiz ben kan kaybınddan kızımda benimle arasında bağ kalmadığı için havasızlıktan ölebilirmişiz çok şükür ki şimdi hayattayız Allah bütün hamilelerin yar ve yardımcısı olsun kimseyi yanlız bırakmasın herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Snur94 Muserrefnlfr canım benim çok zor bi imtihan atlatmışsınız allah bağışlamış ikinizide kızının yaşı uzun olsun çok zor bi durum atlatmışsın şükür ki allah beterinden saklasın
Elfdrnncm Muserrefnlfr cok gecmis olsun. Nasil buyuk bir sey atlatmissiniz. Kac haftalikken yasadiniz bu durumu. Allah beterinden korusun. Ve hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Tekrardan cok cok gecmis olsun.
SemraErkann Muserrefnlfr ah okurken çok etkilendim allah korumuş sizi çok geçmiş olsun peki neden böyle olmuş söylediler mi doktorlar 🙈😢
ozgul23 Çok geçmiş olsun şükür ki rabbim ikinizide ailenize bağışlamış Allah'ım bundan sonra kötü günler göstermesin size bu arada kaç haftaliktiniz acaba
Muserrefnlfr ozgul23 35 haftalıkken doğum yaptım şükürler olsn ki rabbim yar ve yardımcımız oldu atlattık o kötü günümüzü
Muserrefnlfr SemraErkann O an öyle bişi oluyo ki tek düşündüğüm bebeğe bişi oldu korkusu oldu başka hiç bişi hissetmedim