minikkoalaam ZeynepSaremom @Ftmsgr merhaba arnavutkoy avrupa hastanesi hakkinda kotu yorumlar okumustum ve gitmekten vazgecmistim. sizler memnunsunuz herhalde. detayli ultrason yaptirmis miydiniz orda?
ZeynepSaremom Ftmsgr 37+4 haftalık hamileyim 🌿 evet elif hanım çok ilgili ilk kizimda da ona gitmiştim.
Lehrerin40 Dilekcnkn hangi bht clinic acaba.Ben sefakoy medipole gidiyordum ama hiç memnun degilim 5 aylik hamileyim bht clinic serpil hanımı çok övdüler evime de yakın orayı düşünüyorum ama acaba sizinki aynı bht clinic mi ?
Poyrazin_annesi deutschetraum kagthane özel huzur hastanesı var arayıp fıyat sormustum istege baglı sezaryan 3200 dedı
Hawwa Poyrazin_annesi Poyrazin_annesi mrb ozel okmeydaninda önerebilceginiz bir doktor varmi. Bide nasil davraniyolar. Ultrason makineleri filan iyimi
Black-34 Poyrazin_annesi Bende oraya gidiyorum normal doğum ücreti fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba
Zeynepty Ftmsgr heryerde zamlandi sanırım bende Beylikdüzunde medilife Hastanesi’ne gidiyorum orasida zamlandi
Haticeey deutschetraum Konyada Özel büyükşehir hastanesine gidiyorum normal doğum 3000,sezeryan 3500 ama esnefa ve sgk olursa normal doğum 2400 e düşüyor normal yapacağım inşAllah 2400 yani herşey dahil 😊
Ftmsgr ZeynepSaremom ooo Sezeryanmı normal doğum mu çatı muyanesi ne zaman yaptı acaba ntsye ne zaman bağladı 🙃
ZeynepSaremom Ftmsgr 35 te ilk nst ye bağladı..İlki sezeryan olduğu için bu da sezeryan mecbur 🙏 daha doğum için gün vermedi..Haftays gidicem vericek bakalım..
Ftmsgr ZeynepSaremom hayırlısı neyse oo olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah Allah yardımcınız olsun🤗🌸
deutschetraum Pervins erganide ayşe akgüneşe gidiyorum bizim ilçeye yakın ama dogumu diyarbakırda düsünmüyorum ev sıkıntılı oldugu icin yoksa kesinlikle size yakınsa ayşe hocayı tavsiye ederim