Tazeanne95 Arkadaslar suni sancı verilmek zorunda kalınırsa diye çok korkuyorum. Korkulacak birşey mi
Dilekcnkn Tazeanne95 Ben pazartesi aldım ama inan ki öyle kötü değil bana çok çok az verdiler suyumu açtılar sonra çıkardılar suniyi kendi sancım gelince düzenli oldu çömelme yürüyüş yapabilirsen yaparsın ben pilates yapıyordum o beni rahatlatıyordu bir tek ama sancı kısmı öyle öldüm öldüm diyecek şekilde değil baan göre 🤷♀️
kadifemsii Tazeanne95 korkmayın . O bebeleri biz doğurucaz yapacak birşey yok anlık bit sancı olarak düşünün açılmanız 4 cm bulduğunda epidural isteyebilirsiniz
Vildan-E Tazeanne95 valla ben aldım suni sancı ama dayanılmayacak birşey değildi kendi sancılarımı bile hissetmiyordum doktorum bu sancılarla sabaha kadar doğurursun sanmıştım dedi sanırım ağrı acı eşiğim yüksek sezaryen oldum çok rahat geçti ağrı kesici bile almadım hemşirelerde şaşırdı 😊
[silindi] Acı eşiğiniz düşükse evet korkunç kendimden biliyorum, ama yüksekse ki hastanede karşımda yatan ablaya 3 tane verdikleri halde uyku hapı vermişler gibi uyuyodu 🤷🏻♀️
Beno Son günlerde okuduğum en pozitif post olmuş bende normal doğum yapmak istiyorum hepiniz şuan içime su serptiniz teşekkür ederim 🥰