Sgnn Kızlar hamilelik önceside alerjim olduğu için burnum tıkalı olurdu ağzım açık uyurdum. Diş etlerimde kızarıklık olurdu. 14 haftalık hamileyim herhalde hormonlardan iyice arttı bordo oldu diş etlerim ne yapabilirim
Dilaraa1 Sgnn dis hekiminize sorun. Burun tikanikligi benimde cok fazla hamilelikte olabiliyor dedi doktorum tam bir eziyet
Erol Sgnn bende 13 haftalık hamileyim hem morardı diş etim kac gun sonra cogu dişim intihaplaşmış ilaç kullanamıyorum diye geldim gittim gargara yaptım gecti üç gün içinde
Erol Sgnn ben aldım eczaneden doktoruma sormuştum zaten agza gitmediği için bir sakıncası yok doktor yazmadı
Erol Dilaraa1 eczaneden diş gargarası dedim verdi naneli zaten antibiyotik verdiyse iç bence senin ki demekki cok ilelermiş
Erol Dilaraa1 ablamda dogum yapana kadar doktoru hep antıbıyotık yazmıştı onunki ni gargara kesimiyordu artık
Dilaraa1 Erol tedirgin oldum da mecbur artık canım. Ya benim bide hazımsızlığım var yemeklerden sonra bogazima geliyor afedersin gegirmek istiyorum su geliyor 🙄 geçecek mi zamanla acaba 🥺