Melek3 İnt bakıyorm 36 . Haftamdaym bebek hareketlerinde azalma normal gelismi tamamlandığı için falan yazıyor 7 buçuk saat olmuş zamanlayici actm kaç defa oynadıni not etmek için 2 defa oynadı sadece onun dışında oynamadı bu normal mi gerçekten ? Ama oturup beklemedim hareket etmesini tabi biraz dolandım ettim evin içinde vs da olsa 😬
alparslanannesii1661 Melek3 bende 35 im 36 ya gircem benimkide iki gjndur oyle cok cok hareketsiz zaten ck hareketli bi bebek degildi sabah doktora gidecektim hareket etti biraz icim rahatladi hickirdi falam simdi yine ayni hareketi cok az
Merveelisa Melek3 yeri daraliyo hareketleri az ve daha şiddetli oluyo benmki de çikolata yeyip sola uzanın daha fazla hareket edecektir
Pinar17 Melek3 bir şeyler yiyip dinlenin ve bekleyin eğer etmezse veya azalma varsa da acile gidin derim. Aklınızda kalmasın içiniz rahat eder en azından
Melek3 alparslanannesii1661 benimki çok hareketlydi normalde sürekli karnımı falan yamulta yamulta oynayan bir bebekti
Mimik O haftlarda bebisler bilincleniyormus, erken haftlarda bilincsizce kas hereketleri varken, 30 lu haftlarda, rahatsiz oldugunda dönüyor, sesten korkuyor sicriyor vs.vs. Hareketlerinde azqlma normaldir insaAllah endise etme😘
Melek3 Merveelisa hiç seddetli değil normalde öyle bir oynuyordu ki 7.2 şiddetinde deprem yaşıyordum ama yok malesft 😬
alparslanannesii1661 Melek3 aaa benimki oyle degil iste cok sakindi hep ama siz gidin isterseniz iciniz rahst etsin
Merveelisa Melek3 bazı günler oluyor öyle tabi sen alışıyorsun çok hareket etmesine anıden durulunca acaba bsy mi oldu diye korkuyor insan
Melek3 Merveelisa doktorum azalırsa gel demişti onun için biraz sknti ettm burda da okuyorm ,2 saatte 10 defa hareket diyorlar bize 8 saat oldu hepsi 3-4 defa
Melek3 Pinar17 bence var ben dün baş ağrısı çektim çok yoğun ve dünde hissetmedm ama canımın derdinde olduğumdan mi bilmiyorum ama 😌şiddetli bir oynaması olsa herzmnkk gibi hissederdm
Melek3 alparslanannesii1661 biraz daha takip edeyim 5 defa oldu bugün 9 buçuk saat olacak 😌biraz daha bakayim
Pinar17 Melek3 en iyisini siz bilirsiniz, biz burdan ne desek boş bebeğinizi siz tanıyorsunuz. hareketlerini neye tepki verdiğini biliyorsunuzdur. biraz dinleyin kendinizi bakalim dinlenin de. Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum hepimize 🤗