KadersizMelek Tecrübesi olanlar, hastane çantasına koyulması gerekenler nelerdir? Boydan gecelik almak şart mı? Bebek için herşey hazır ama kendim için hem alt üst pijama hem gecelik mi yoksa alt üst iki takım mı koysamm 🤷♀️
AdenEva KadersizMelek Merveaydmr Sezeryan olursa dikiş yerine pijama gelmesin diye gecelik götürülüyormuş. Bende geceliğe gerek yok diye düşünüyordum sonradan böyle bi bilgi edindim sağolsunlar iyi ki de söylemişler 😂
kelebekimm KadersizMelek ilk dogum da acil sezeryan olmustum ve alt pijamayı giydirmemislerdi bana. Kanamanin yogunluguna ve kan pihtisina bakmislardi. Kan pihtisini atana kadar giyememistim. Altim da birsey olmadığı icin tuvalete gitmek sikintili olmustu. Ve evet karnin tek tarafina lastikli birsey baski yapinca agri oluyor. Korse karni tam sardigi icin sikinti olmaz diye dusunuyorum. O yuzden boydan gecelik almaniz cok mantikli olur. Giymeseniz bile yaninizda kalsin. Bir zarari olmaz.
lentil KadersizMelek ben hastanede ebeye sormuştum o da bir gecelik bir pijama takımı getir dedi. Bende 1er tane öyle aldım. Zaten lohusa takımı gbi değil düz penye kumaştan normalde de kullanırm dedim
Merveaydmr Bende surda beklyim inşallah gecelik sart demezler hastanede rahat edemicegimi düşündüğüm icin düğmeli alt üst takım aldim bir tanede alt üst normal aldim çünkü 🤦
KadersizMelek Merveaydmr ya bende okuyorum bazıları karnınıza bastırmaya gelince herşey kan oluyor o yüzden boydan bir gecelik en rahatı dediler ama
Minnosanne06 Merveaydmr gecelik genelde çünkü alttan muayene olacağınız için doğum gerçekleşeceği için pijama indir kaldır zor oluyor. Sezaryen de olsanız normal olsanız pansuman dikişlerin değil siminti olmaması anlamında yine gecelik daha kolay
Merveaydmr AdenEva zaten korse giymicez mi herkes bana sezeryandan sonra korse giy sıkı tutsun dedi o zamanda gelmez herhal dikişe 🤭
KadersizMelek AdenEva bende Trendyoldan bakıyorum boydan bir geceliğe canım ayrıyeten de alt üst takım var başka almak lazım mı ki,benim ameliyatım riskli ya kaç gün yatacağım belli de değil
Aleybcksz KadersizMelek abartmışlar her yer kan falan olmuyo ve her yerde karına bastırmıyolar kum torbası koydular bana 1 saat falan kaldı okadar 🤷♀️
merakliblog Sabahlık şart mı ya onu da söyleyiverin, uzun hırka götürsem olmaz mı lohusalığa kabul edilmez miyim🤪
KadersizMelek merakliblog valla ben onu da koyacağım canım zaten set almıştım, ama ayrıyeten boydan bir gecelik olsun diyenler var işte bilemiyorum 🤷♀️
KadersizMelek Papatya-Kokusu ayy canım sen ne zaman yaptın doğumu?? Previa olan arkadaş değil misin?? Ayy ne olur kusura bakma postunu okuduysam bile unutmuşum 🤦🏻♀️
KadersizMelek kelebekimm bende alma taraftarıyım canım artık çünkü mantıken evet kanama da olacak çok teşekkür ediyorum ☺️
ikiprensesannesiii KadersizMelek ben pijama da giydim bu arada gecelik de giydim bir sıkıntı yaşamadım. Depend takınca altınıza o zaten kilot gibi lastiği olduğu için üzerine pijama lastiği gelmiyo dikişinizin
Papatya-Kokusu KadersizMelek İlk gebeliğimde öyle yaptım yavrum suan 2. Ye gebeyim benim doğuma daha 6 ay var 😊
KadersizMelek Papatya-Kokusu haaa ☺️Diyorum kız doğurdu da ben mi unuttum 🤦🏻♀️ Bugün doktora gittim, sezeryan dikişime plasenta damar atmış sizin anlayacağınız yapışıklık artmış 😰şu doğumdan sağ salim çıkayım kurban keseceğiz yeminle 😔2 ekim de ankaraya gideceğim. Giderken de tedarikli gitmek için çantamızı ayarlıyorum. Eksik kalmasın. Zaten ağrılarım çoğaldı ne olur sonum bilmiyorum 🤷♀️
KadersizMelek ikiprensesannesiii aynen depend de aldım,bi bu boydan gecelik konusu kafamı karıştırmıştı onu da alacağım artık