gurbetcianne97 K2-C2 ben henüz doğurmadım 😅 da ailem ve çevrem hep avent kullandı ve aşırı memnunlar. Bende avent kullanacağım. Tabi başka markalara göre fiyatları biraz daha yüksek olabiliyor🤷🏻♀️
demirmommm K2-C2 indirim kovalayıp emzikleri 75 liraya almıştım avent. Biberon da avent alacağım indirim kovalıyorum ☺️Herkes ondan çok memnun
Gulserenkvk K2-C2 damaksız öneriliyor genellikle anne memesiyle daha uyumlu ve diş damak yapısı için daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Philips avent air soft aldım ben biberonda philips
Nidaa_41 Meryu bende avent alacaktim dün orada yardımcı olan bir kız devami zor geliyo bulunmuyo bulunsada pahalı dedi alışınca başka emzik istemiyo dedi kafamı karıştırdı e bebekte sordum
Meryu Nidaa_41 sallamış 🤔 e bebekte bile var çok kolay ulaşılıyor zaten eczaneden almayın daha pahalı oluyor
Nidaa_41 Meryu ya bilmiyorum ki e bebege zor geliyo 10 ayda bir falan gelse bile bir kutu oda hemen bitiyo dedi ilk bebeğim çok nettim aventte öyle de diyince almadan çıktık siz hangisini oneriyosunuz aventte
Poyrazin_annesi Trendyolda bıle satılıyo ben avent bıberon aldm hem kucuk boy hem buyuk boy Emzik olarak nuk marka aldm
Nidaa_41 gurbetcianne97 Aventin hangisini aldınız air iyi mi bide damak izi yapmayanlar varmış herhalde
toocin Ben emzik olarak avent ultra night air ile oioi aldım. Biberon da Dr. Browns’ın kolik bebekleri için olan biberonunu aldım.
Kuzeyegemoms Ben tüm markaların damaklılarını denedim avent de dahil. Sadece bibs kauçuk emziği tuttu oğlum. Biberon dr. Browns kolik biberonu kullanıyoruz