EsengulC Hanımlar merhaba ellerimde bulaşık deterjanına karşı hassasiyet var uzun zamandır eldiven kullanınca sorun olmuyor bazen acele bişey olduğunda elimde bi bardak bile yıkasam hemen ellerim kötü oluyor. Doktor egzama dedi ve momecon diye bi krem verdi çok iyi geliyor ama kadın doğum doktorum kullanamazsın dedi var mı aranızda egzaması olan be hamilelikte kullanımı uygun olan bi krem bilen . Cildiye randevusu aldım ama 15gün var daha ok zamana kadar doğal ya da gebelikte kullanabileceği bir krem bilen?
Zeyyyn EsengulC benimde gebelikte oldu çok ben sadece bebanthol sensiderm kullandım her krem kullanılmıyr
Urazsmommy Geçmiş olsun, benim de benzer bir durum vardı eczanede bepanthol sensiderm krem verdiler gebeyseniz bir tek bunu verebilirim dedi bana kortizonsuz çünkü. Sonra doktoruma sordum kullanmadan önce tabi kullanabilirsin bir sakıncası yok demişti
EsengulC Urazsmommy bi kişi daha yzmış yarın bi sorayım eczaneye ya çok zorluyor salata falan yaparken sıkıntı oluyor inşallah iyi gelir teşekkürler
Zuleyy Doktor banada yasakları sacımda var benimde cekiceksin doguma kadar dedi. Naturalive diye bi marka var oranın bulaşık deterjanını ve sac sampuanını kullanıyorum daha bi cok seyinide kullanıyorum ayrıca hem helal hem tayyip temiz
EsengulC Zuleyy nturalive i niliyorum hatta şampuan ve diş macununu kullanıyorum oğluma ama bulaşık deterjanını denemedim bi deneyeyim biraz ellerim düzeldijten sonra belki sıkıntı olmaz onda