ozgeecan9 Cumartesi gece Adetime 10 gün varken kahverengi lekelenmem oldu 3 gün sürdü bugün gelen giden yok dün test yaptım bişey cıkmadı. Tekrar test yapmalımıyım?? 10 gün kala yerleşme kanaması olurmu?
Meri3220 ozgeecan9 olabilir canım kimi yerleşme kanaması görürken kimi görmüyor kişiden kişiye değişir en sağlıklısı kan testi kan ver için rahat olsun
Mervesude01 ozgeecan9 olabilir de olmayabilirde inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah kan testi en guvenilir 🤲🏻🤭😍
Mervesude01 ozgeecan9 ama çoğu kişi yerleşme kanıni erken görüyor canım ben kandan verdikten 10 gün sonra yerleşme kanamasını gördüm
ozgeecan9 Meri3220 ilk defa başıma geldi bende sorayım dedim. Aynen en güzeli kan testi adete yakın verirm artık
ozgeecan9 Mervesude01 evet canım benim hic başıma gelmedi 6 hamilelik geçirdim hic böyle olmadı acabamı dedim burda okuduklarım kadarıyla. Adete 7 gün var daha olmadı kan vericem işte 2-3 kala
Mervesude01 ozgeecan9 canım benim ya çok geçmiş olsun umarım inşallah vardır sağlıklı bir şekilde 🤲🏻❤️
ozgeecan9 Mervesude01 insallah diyelim😍 aslında bu ay korunmaya başlamştm agustosta sünnet yapacağım için böylede olunca cok sasırdm acıkcası hayırlısı😊
Mervesude01 ozgeecan9 ay maşallah canı sağolsun umarım inşallah yine sağlıklı bir bebeğin olur inşallah 🤲🏻❤️❤️üzülme Allah var inşallah olur
Merve_0109 ozgeecan9 ben yerleşme kanaması görmedim canım ama ola bilir inşallah müjdeli haber alırsın 10 gün sonra ❤️❤️❤️❤️❤️
ozgeecan9 Merve_0109 bende hiç görmedim acıkcası ondan cok şaşırdım belki değildir bile ama başıma hic böyle bsy gelmedi normalmi onuda blmiyorum bugün yok cnkü lekelenme falan😊
AysuG ozgeecan9 merhaba benim de adetime 6 gün var bende de aynı şekilde hafif pembe ve kahverengi şeklinde akıntı geldi ped koydum fakat pede bisey gelmemiş ayıptır söylemesi idararimi yaparken az bisey geliyor sonra peçete ile siliyorum geçiyor. Kafam da deli sorular 🤭
ozgeecan9 AysuG benim direk kahverengi dediğin gbi pede bsy gelmiyor sildikçe geliyordu bi ilk gün brz camasırıma bulasmıstı cok az bugünde kesildi sanırım dün geceden beri bsy yok 😊 hayırlısı olsun insallah
Gonul_enes ozgeecan9 yerlesme kanamasi bildigim kadariyla yani benim oyle oldu pespembe bi renkti, kahvrengi yerlesme kanamasi olurmu bilemedim, allah gonlune gore versin ins arkadasim..