AnneBebek0 Merak ediyorum hic bi belirti yokken birden sanci gelip dogumu baslayan oldu mu? 😅 bazilari bi kac gün önceden agrilari hissediyor bazilarinda aniden sancilari tutuyor. Ve genellikle sancilar geceleri baslarmis 🤔
nevarneyokk AnneBebek0 Benim annemin çok sancısı yokmuş sabahtan akşama kadar ara ara karnıma ağrı girdi sadece demişti . Sonra kahraman anneannem kalk doktora gidelim diyip annemi arabaya atıp götürüyor veee ben doğuyorum 😂 Hatta doktoru azarlamış annemi gelmeseydin diye 😂
srparsln AnneBebek0 AnneBebek0 benimde akşam hafif ağrılarım başlamıştı ben gündelik ağrılar sandım ama hastaneye gittim 1 saat içinde doğum yapmıştım😊
teletabi AnneBebek0 güzeldi taki 6 cm açıklığa gelene kadar🤣 artık doğumhaneye çıkalım dediklerinde annemle vedalaşmaya çıkmıştım bahçeye o zaman bi heyecanlanmıştım korkmuştum. O zamana kadar bahçede annemle yürüdük gezdik yemek yedik felan herşey güzeldi 🤣
Berlaysgl AnneBebek0 benn😅kızımda sancın akşam yemeğinden sonra başladı 1 saat içinde sıklaltı nişanım geldi ardından az az suyum acile gittim ve direk doğum haneye aldılar 6 saat sonra bebemle çıktım🥰🧿