DefneRana Hastane Bebek için [ ] 1 adet 10 lu hastane çıkışı [x] 2 adet 5 li hastane çıkışı [ ] Bebek bezi (15 adet) [x] Yelek [x] 2 adet penye battaniye [x] 1 adet yün battaniye [x] 1 adet nohut battaniye [ ] Biberon [x] Islak mendil [x] Pişik kremi [x] Alt açma [ ] Kirli poşeti [ ] Puset [ ] Ağız mendili Anne için [ ] Terlik [x] Pijama [x] Gecelik [ ] Başörtüsü [x] Ped [x] Sabahlık [x] Emzirme atleti [ ] 2 adet kalın çorap [ ] Havlu [x] Göğüs pedi [ ] Hırka [ ] Sıcak su torbası [x] Islak mendil [x] Havlu kağıt Kızlar selam eksik bişey kalmışmı sizce gözden kaçırdığım bişey ??
BusraUras DefneRana depend yoksa kendinize iç çamaşırı. Hastaneden çıkarken giyilecek rahat kıyafet. Bebiş için eksik yedek eldiven şapka tulum zıbın çorap biberon var mama yok.
Hiraumut DefneRana sıcak su torbası neden koyuyorsun cnm. Bide emzirme atleti nasıl bisey kullanışlı mı hiç görmedim ondan soruyorum cnm
DefneRana busranr06 ilk bebeğimee almıştm canm ama doğru emzirme yöntemi yapmazsan çok işe yaramıyor ne zaman doğru yöntemle emzirdm o zamnda yaralarm geçmişti zaten o yüzden bu sefer almadm
DefneRana BusraUras mama vermek istemiyorum o yüzden aslında almadm 😂 ama onun haricinde ilk kızımda hastane mama vermişti yattığı sürece. Depend aldm tulum almadm yanıma ama 2 adet 5 li hastane seti aldm yedek 😊
DefneRana Hiraumut sıcak su torbası sancıyı ve açılmayı artırmak için cam sıcak duş alamazsam diye yedek için aldm . Emzirme atleti bence çok harika bişey ilk bebeğimde hep bu atletten kullandm emzirme sütyenide almştm ama çok iyi olmuyor kullanış açısından