liveyourlife Merhaba 34 haftalık bebişlerinizin kilosu ne kadar? Ben de damar direncine bağlı geriden geliyor😔
damlarici liveyourlife 33 hafta 2200 gr şuan 34 te tekrar gidicez bakalım ne kadar olcaz sizin ne kadar bu arada
Derya2021 liveyourlife ben dün gittim daha kontrole canım 2465 dedı. 34 oldum aslında bugün ama doktor bır hafta onden gidiyor dedi bana
Hilal-95 Nehir28 ciddimisin kız maşallah şimdiden 3 geçmiş allah dağlıkla kavuşmayı nasp etsin genetıkmı sizde yoksa şeker mi var kuzum
Nehir28 Hilal-95 çok şükür canım şekerim yok ama ilk doğumda da böyleydi hep önde gidiyodu genetik sanırım anne baba iri olunca çocuklarda böyle oluyo sanırım ama Bu durum erken doğumu tetikliyor
Nehir28 Karellll ben hala sıcak yemek yiyemiyorum aslında soğanlı sarımsaklı yemekler midemi bulandırıyor en baştan beri kahvaltı türü şeyler tükettim ama süt kefir yoğurt salata tahin pekmez peynir ceviz bunlar vazgeçilmezim oldu
damlarici liveyourlife moralinizi bozmayın bence o kadarda düşük değil kilosu bundan sonra daha çok alır inşallah