Gulonuz Bugun kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür , nst çok az sancı çıktı oda adet sancısı gibi acaba doğum sancım gelir mi kızlarrr :)) 1 hafta daha bekle dedi doktorum
pamk00 Gulonuz canım ılık suya otur biraz sıcak olsun yani ılık dediğim kendine göre ayarla açılma yapıyor 25 günlük taze anne olarak söylüyorum 1 hafta sancı çektim evde 2 günde 5 dk bir sancısı çektim açılmam yoktu sıcak suya oturdum açılmam oldu birde sürekli duş al sancın başlamadı galiba da göğüslerini falan suda masaj yap oyna süt geliyor doğumdan sonra
pamk00 Gulonuz allah yardımcın olsun inşallah doğumun kolaylaşsın inşallahh rabbim tüm doğuma gireceklere yardım etsin sağ Salim kucağınıza alın 🤲
birmavihikayesi pamk00 bebisiniz hayırlı olsun öncelikle Dogum yapacağınız gün ne gibi belirtiler oldu acaba Ben bugün 38+4 günlüğüm Acaip derecede sırtımda bıçak varmış gibi ağrı oluyor bebeğimin hareketi de çok yavaş Sabah da adet sancısı gibi sancım vardı sonra geçti Doğum habercisimi acaba Su yada Nişan gelmedi bu arada
Gulonuz birmavihikayesi bebek hareketlerin den asla korkma pazardan beri sadece yer değiştirirken görüyordum hareketleri çok kısıtlıydı . Bugun kontrolde sıkıntı yoktu keyfi yerindeydi çok şükür . Yerleri daraldığı için hareketleri azaldı
pamk00 birmavihikayesi Ufak ufak sancım vardı geceleri oluyordu genellikle pazartesi salı çarşamba akşamı sıklaştı sırtımdan vuruyordu kasığıma benimde nişanım gelmemişti sürekli gittim geldim açılmam yoktu perşembe günü gündüzde aynı şekildeyim fakat akşamı daha sık olmaya başladı 8 dk 5 dk bir geliyordu yine gittim açılma yok sıcak suya oturdum kasıklarım belim midem bulanıyordu sabaha karşı ağrım daha çok oldu bu sefer farklı ağrıydı kendi kendime ıkınma hissi geliyordu makada vuruyordu sancım anladım bu sefer açılma olduğunu gittim 09.30 da 3 santim açılma nst bağlandı yarım saatte 5 santim oldu 10 bucukta tekrar bakıldı 7 santim 11 de doğumhaneye alındım 8 santim suniyle 10 santim oldu doğum başladı ıkınmamla doğum oldu bebek aşşağı düştü hemen fakat çatalım darmış 4 saat bebeğin kafası haznede kaldı doktor hatasıydı benim son gün açılmama bakınca nişanım gelmişti
birmavihikayesi Gulonuz bugün sancım var çok hafif ama çok fazla sırt ağrım var duşla bile geçmedi içinde bıçak varda öyle bekliyor gibi Çocuk da pek hareket etmeyince telaslandim
pamk00 Gulonuz Acil doktor falan çağırdılar üç tane doktor üstten bastırdı ameliyathaneden doktor geldi oda alttan kesti beni çıkardı bu arada şehir hastanesinde doğurdum gitmeyin
Gulonuz pamk00 Allah yardımcın olmuş canım . Rabbim sana bağışlasın evladını 😊 başakşehir şehir hast. Mi
pamk00 birmavihikayesi kafasında deri altında kan toplandı 15 günde onu. İçin gittik geldik kendi kendine ineceğini söylediler indi de zaten ama daha kötü sonuçlar olabilirdi hastane doktor hatasıydı normal doğum yapmama rağmen 2 gece 3 gün kaldım hastanede doğumum zor geçtiği için
btlygz birmavihikayesi aynı sırt agrısı bendede var 🙄 ama hareketleri daraldıkca alan yavaslıyor zaten ,