Tugceince Ara öğünler hariç günde kaç öğün yemek yiyorsunuz ? Ben 4 öğün yiyorum az mı fazla mı diye karşılaştırmak istiyorum Bebeğin kilosu açısından👍🏻
sudamlasi Tugceince sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği üç öğün yiyiyorum yemeklerden bi saat sonra fln meyve, kuruyemiş,süt yada sütlü tatlı yiyiyorum 😊
Glmsr Tugceince bazen 2 öğün bazen 3 öğün yiyorum ama erken kalktigim günler 3 öğün oluyor muhakkak👍🏼🌸
Hatunnn Tugceince valla ben 2 ogun yiyorumm gune baslar baslamaz kahvalti yapamayanlardanim. Ama ara ogunlerde yemeklerden daha fazla yiyorumdur😀
Muhammedamine Tugceince karnım acıkınca yiyorum 🙄 ama aralarda kuruyemiş meyve yoğurt fln tüketyrum bazen çok yiyorum bazen iştahım olmuyo fln fln işte🤷♀️
gonulcelen EzgiDilekAta canım 24 te bnm bebekte 660 gr dı haftasıyla uyumlu demişti ztn 24 haftada 550-1100 gr arası normal sayılıyormuş 2 öğün yiyorum öğlen ara öğünle geçiyor 3 ögün yemem için güne 7 de başlamam lazım
deletedmom209 Tugceince 15 öğün sürekli yiyorum ben insanlıktan çıktım avını bekleyen avcı gibi dolabın önünde oturuyorum
Glstn 3 ya da 4 öğün aralarda mevsim meyveleri ve fındık , badem ,Kâbe hurması falan yiyorum.Yoğurda semizotu karıştırıp yiyorum çok faydalı tavsiye ederim 😊Balık yerine geçiyor
Snur94 Tugceince iki saat aralıklarla 6 öğün şeker diyet listemde öyle üç öğün yemek üç öğün atıştırmalık