Merhaba hanımlar, kayınvalidemin kadın doğum doktoruna gidiyorum 4 haftalıktan itibaren şuan 17 haftalık hamileyim. Fakat doktor hanımın ilgisizliği hiç hoşuma gitmiyor, 24 saat arayabilirsin diyor aradığım zaman beni asla dinlemiyor telefonu suratıma kapattığı bile oldu, bebek ile ilgili bir bilgi vermiyor sadece iyi diyip geçiştiriyor soru sormama müsade etmiyor, ciddi bir kasık ağrım vardı daha hamileliğimin başından beri bana progestan verdi ve ben bunun daha iki hafta önce düşük tehlikesi olan gebeliklerde kullanıldığını öğrendim, bu arada ilaç asla ağrımı hafifletmedi, ciddi bir akıntım yanmam ve kızarıklığım oluyor cinsel ilişkiden sonra afedersiniz resmen şişiyor çok canım yanıyor bana verdiği tek şey krem en son gittiğimde ısrarım üzerine fitil verdi. Daha fitili kullanamadan ben ateşlendim ve akut üst solunum enfeksiyonu teşhis koyuldu, bebekten endişelendiğim için gittiğimiz hastanede başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istedim, bebeğin sağlıklı olduğunu ve içtiğim ilaçları sordu progestanı duyunca bunu sana niye verdi ben sende düşük tehlikesi görmedim dedi ve bende kasıklarımı ve ağrıyan yerlerimi ellerimle gösterdim, senden idrar testi istendi mi dedi hayır dedim ve hemen teste yollandım sonuç ciddi bir böbrek sıkıntım var idrar yolu enfeksiyonu ve böbreklerin kötü durumda hiç beğenmedim bu durumunu keşke daha önce yapılmış olsaydı dedi. Hemen antibiyotik verildi.
Yaşadığım bu olaydan sonra o doktora güvenemiyorum ve asla gitmek istemiyorum. Daha önce hiç kadın doğuma gitmemiştim bu yüzden bildiğim bir doktor da yok. Sizden ricam istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güvendiğiniz bir kadın, kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz ?