Ayca91 Merhaba anneler..32.haftamdayim hala bebek arabasini almadim. Kraft xlx dusunuyorum olumlu olumsuz yorumlari bekliyorum.veya kullanipta memnun kaldiginiz travel sistem varsa onerilerinizi alabilirim.🤗
Ssr2561 Ayca91 canım bende 32 haftalığım ebebekten aldım travel sistem hero baby plus çok kullanışlı tavsiye ederim 1.100 e aldık
Hatunnn Ayca91 cok agir ve acip kapatmasi sikintili, sahsen kullanisli bulmadim. Casual cadillac aldim ben bu fiyatta daha iyisi yok diyebilirimm
Seyma18 Ayca91 casual Vista trona baston traveller bebek arabası tavsiye ederim 😊 biz daha almadık ama bunu alacağız 😊
Perimasali89 Bizde prego quatro tercih ettik oturma yeri yüksek duruyor henüz kullanmak nasip olmadı ama güzel görünüyor
SinemAyaz Perimasali89 bende internette arastırdım bu modeli beğendim kapandıgında çok yer kaplıyor mu
Perimasali89 SinemAyaz pusetiyle kapanmıyor onu çıkarıyorsunuz sonra çok küçük oluyor YouTube ta Ayhan çocuk tanıtım videosu çekmiş inceleyebilirsiniz
Bernaismet Casual kuantum aldım bende manevrası cok ıyı tekerlerı bırbırıne yakın ole olması daha kullanıslı olmasını saglıyormus