Nazorl Merhabalar arkadaşlar 9+2 deyim fakat şimdiden ikili testi uyguna yaptırabileceğim yer arıyorum çünkü devlette randevu bulmak imkansız gibi. Uyguna yapan hastane tavsiyesi olan var mı?
esraizmirli Nazorl devlet hastanesinde kadın doğum bölümüne randevu alın doktor sizi yönlendirecek o kadar da zor değil yani ☺️
Nazgunes Nazorl canım zeynep kamil hastanesine bak orada haftada 2-3 kez açıyorlar ben orada yaptırdım özeller faiş fiyat veriyor boşa para harcama o kadar gece 12 den sonra bak sürekli kesim düşer
Elika0 Nazorl canım devlette ultrason kağıdı verecekler sana ense kalınlığını ölçtüğü. O kağıtla Pendik yaşam tıpa gidersen kan tahlili İçin 150₺ ödüyorsun. Ama ultrason kağıdını mutlaka istiyorlar. Onu devlette halledersen en ucuzu orası
Nazorl esraizmirli randevu aldım zeynep kamile kadın doğuma yönlendirmediler 182 yi ara ikili test için randevu al dediler zor oldu ama düşürdüm sonunda 😂
Nazgunes Nazorl çok sevindim canım benim detaylı için diğer bayanın dediği gibi Maltepe tıp merkezi 350₺ civarı orada yaptırabilirsin çünkü Zeynep kamilde detaylı hiç ramdevu bulamadım sürekli bakmama rağmen 🤗
esraizmirli Nazorl oh sevindim özele dünya kadar para vermeyin çok basit bir işlem zaten detaylıda özele gidersiniz ☺️