Meliha__ Mevaninannesiii bana tok yazmışlar da ilk defa bunu kullanıcam aç diye düşünüyordum ama tokda kullanan varmış
Mevaninannesiii Meliha__ valla bilemem canm acaba yanlış mı yazmışlar içinde ne yazıyor bı baksana prospektuse
Meliha__ Mevaninannesiii oda olabilir canım ben Bi bakayım o zaman ilk gebeliğim de hap olanı içiyordum sabah aç karna bunda tok deyince ilaçın özelliğimi o dedim ama aklıma takıldı ben Bi okim o zaman bakalım orda ne yazıyor
Mevaninannesiii Meliha__ ay bilemedim ki bana niye aç karnA denildi acaba 😏 özellikle eczacı yazmış kutu ustune aç karnA diye
Meliha__ Mevaninannesiii bende bilemedim ki canım doktora da bugun gittim oda bişey demedi hiç 🙄 aslında eczacı Bi tanıdığım var ona mı sorsam
Mevaninannesiii Meliha__ sor bakalım bana da yaz da bilgim olsun canm ya doktora gidemicem iki hafta memleketteym
Meliha__ Mevaninannesiii canım oda aynısı söyledi yemeklerle. Veya tok karnına sadece cay kahve ve süt ürünleri ile kullanma diye
Meliha__ Mevaninannesiii tamam canım öyle yapalım demekki bu ilaç böyle imiş 🙈 rica ederim ne demek 🌺
mor_menekse1 Meliha__ tok içiyoruz o halde bende bugun kulanıcam görünce yazayım dedim tok yazmışlar tok mu içmek daha iyi :)
Gamze-Mdn Ben demir ilacı kullanamıyorum yan etkilerinden dolayı. Bu ilaç yan etki yapıyor mu kusma ishal vs. Yapmıyorsa bide bunu denemek istiyorum
Meliha__ Gamze-Mdn hiç bilmlyorum canım bugun kullanmaya başlayacağım yan etki yapar mı ne yazikki bilgim yok 😔
Meliha__ Fatma_nur17 evet canım tok içiliyor muş genelde sabahları aç karna içiliyor diye hep aklımda kalmış buda öyle sandım ama tok karna imiş 😊