Rumeyy Nasip olursa ssvd olucam benim gibi olan barmı merak ettim 37+5 deyim sancımı bekliyorum artık sabırsızlanmaya başladım 😊
Htc7212 Rumeyy ben varım 37+4 benimd sağlıkla dogsunlar inşallah ama bende çok sabirsizim bir an önce doğsun istiyorum
kelebekimm Rumeyy 24 haftadayim. 9 yil sonra ssvd olacam. Hayirlisiyla alin kucaginiza. Darisi bekleyen herkese
Koskafadime Bnde olucam insllh ama dhaa 27 haftaligim dogum hikayeni merakla bekliyorum. Senin gibi ayni heyecanliyim . Hangi sehirdesin acaba
Rumeyy Koskafadime istanbulda yaşıyorum siz nerede yaşıyosunuz 😊 ister istemez heyecan olıyo inşallah başarabilirim dua edin 😊
Rumeyy Htc7212 bende aynı şekilde sancım ne zamn gelicek diye bekliyorum bide suni sancı veremicekleri için mecbur kendi sancımın yeterli olması gerekiyomuş sabah akşam hurma yiyip temizlik yapıyorum ama ses seda yok 😂
Karamelasepeti Mehmetinannesii İlk ssvd kaç haftalkken başladı ve önceki dogumnzda Mac haftalkken ve ne zmn sezryan oldunz merak ettm
Htc7212 Rumeyy bende hurma yürüyüş merdiven inip çıkma, bunları yapıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Mehmetinannesii Rumeyy 36 haftaliktim gece 1den 7bucuga kadar sanci cektim 4gbi nisanim geldi hastaneye gittim 10 dk sonra dogum yaptim 2 dikisim vardi
Rumeyy ikiprensesannesiii rahimde yırtılma olabiliceği için suni sancı riskliymiş doktorum öyle söylüyo yani kendi sancımı beklemem gerekiyo inşallah gelir bakalım 😊
Tazeanne0134 Rumeyy canım çok hafif sancı veriyorlarmış duruma göre kontrol edip bende çok istiyorum bakalım inşallah sağlıkla gelir benim daha çok var ama olsun
Rumeyy Hangi hastaneye gidiyosunuz doktorlarınızı öğrenebilirmiyim ??ben doktorumdan memnunum aslında ama hastanede sancı odasına yanına birini almak yasakmış bugün öğrendim acaba hastanemi değişsem
Rumeyy Tazeanne0134 benim doktorum keainlikle suni sancı veremiyeceğini söyledi 40.cı haftaya kadar beklicez bakalım inşallah o zamana kadar gelir sancım