Yasemin_in68 Kızlar kullanıp memnun kalan var mı ? Şu an araştırdıklarım arasında en iyisi buymuş hem hormonsuz etkilenmiyorsun hem de koruma oranı en yüksek olan tak unut misali @Deletedmom9823 @Seda_nrr @Aag06 Bi daha post açmıştım böyle ama yeterince bilgi alamadım Doktorum öneriyor ama bi arkadaş çıkarılmasının çok zor olduğunu ve ameliyatla çıkarıldığını söyledi ?
Yasemin_in68 Aajajajajaj bilen yok mu yaaa doktorum çok övdü bu sprali Kimse de bilmiyor 😅 Nasıl iyiymiş bu
Yasemin_in68 Aag06 konuya olan uzaklığım 🤣🤣 la siz Nası korunuyorsunuz Ben geri çekilmeye falan güvenmiyorum hiç
Aag06 Yasemin_in68 ben guveniyorum Allaha emanet gidiyoz 😂😂 est tovbe 😂😂😂 ay ne bilim ya ben bisey yapamam kusura bakmasin olursa dogururuz kendi dusunsun bi zahmet onuda
Yasemin_in68 Aag06 olursa doğururuz muuuu Bebeler küçük yaaa 🥲 tabi hayırlısı da kendimde hiç o enerjiyi göremiyorum 2. Olursa benim evde yardımcımın olması lazım işleri o yapacak y🤣🤣🤣yoksa ben çıkamam işin içinden aslaaa evim zaten kocaman abbbo
Aag06 Yasemin_in68 ahahhah ben cikarim isin icinden ya kebdimde o isigi goruyom 1 yasina gelsin hazirandan sonra 2yi yaparim galiba😂
Aag06 Yasemin_in68 en erken 1de uyuyor 1-6 yada 3de uyuyor 3-8 araliksiz 5 saati var uyanir sabah karni doyar sadece yarim saat oynar sonra 2.uzun uykusunu yapar 1 saat uyur sonra uyku finish 😂 aksam 5e kadar yatmaz 😂
Yasemin_in68 Aag06 ayyy o ne kız Benimki uyur da Benimki de sık uyanır 😂 belli olmuyo uyanma saatleri Ama en az ¾ Genelde ⅚ 6/7 kez falan